Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Serwisy w Rzeszowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam serwisu Audi w Rzeszowie lub bliskiej okolicy.

Oczywiście zależy mi na rzetelnych serwisach.

Będę wdzięczny za sugestie...

pozdrawiam

Tomek

Opublikowano

Napisz coś więcej co potrzebujesz porobić???

Opublikowano

Polecam

Ful-Autoserwis. Euzebiusz Fularski

Łąka 609 koło Rzeszowa.

Specjalizacja Audi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Cześć,

Kupiłem Audi A4 3.2 V6 FSI Quattro i sporadycznie pojawia się w komputerze Czujnik położenia wałka rozrządu.

Z informacji jakie mam, może to wymagać wymiany całego rozrządu, co wiąże się ze zrzuceniem silnika ze skrzynią w dół :(

W ASO może sporo kosztować, a wolałbym dobry serwis, który coś takie potrafi zrobić i już kiedyś coś takiego robił, bo boję się "magików" w stylu będzie Pan zadowolony.

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano

a w "serwisach" to kto pracuje Kolego ? Wykwalifikowana w Niemczech Kadra Mechaników z Audi ? Różnica taka że zapłacisz 3 x więcej .

Ja mam Kolegę na wsi, ma swój warsztacik, przez lata pracował w "SZIKu" jako Kierownik zmiany i i potrafi zrobić wszystko w dobrych pieniądzach.

p.s. nie małe fiaty i polonezy - ostatnio robił przy A8 przy której robotę "Czach" w Rzeszowie wycenił na 8000 PLN, Facet przyjechał do "magika ze wsi" i zapłacił 1500 a auto zrobione :grin:.

Opublikowano
a w "serwisach" to kto pracuje Kolego ? Wykwalifikowana w Niemczech Kadra Mechaników z Audi ? Różnica taka że zapłacisz 3 x więcej .

Ja mam Kolegę na wsi, ma swój warsztacik, przez lata pracował w "SZIKu" jako Kierownik zmiany i i potrafi zrobić wszystko w dobrych pieniądzach.

p.s. nie małe fiaty i polonezy - ostatnio robił przy A8 przy której robotę "Czach" w Rzeszowie wycenił na 8000 PLN, Facet przyjechał do "magika ze wsi" i zapłacił 1500 a auto zrobione :grin:.

Możesz podac jakiś namiar na tego Pana? Mam ALTa i pewnie nie będę miał innego wyboru jak remont tego olejożercy :facepalm:

Opublikowano

531 369 577 - dzwoń do skutku bo ma dużo roboty i często nie odbiera i powiedz że nr masz od Jarka z Hyżnego.

Opublikowano
531 369 577 - dzwoń do skutku bo ma dużo roboty i często nie odbiera i powiedz że nr masz od Jarka z Hyżnego.

Dzięki śliczne :wink:

Trochę mnie przeraża koszt tego remontu bo pewnie pójdzie w kilka tysiecy, ale nie mam wyjścia bo tak dalej jeździć sie nie da a z takim poborem oleju to sprzedać też nie mam szans- chyba że za 15tys zł :facepalm:

Jeszcze pytanko: skąd jest ten mechanik?

Opublikowano
  • Autor

To racja, ale ASO ma obowiązek dać 2 lata gwarancji na robotę, a Pan mechanik na wsi mi tego nie zapewni.

Wiesz za kasą idzie odpowiedzialność, a przy naprawie V6 trzeba mieć do tego odpowiednie narzędzia, min. blokada wałków w odpowiedniej pozycji, żeby potem nie było problemów z ustawieniem rozrządu...

A nie sądzę, że ktoś kto się nie zajmuje na co dzień takimi silnikami ma to u siebie w podręcznym zestawie narzędzi.

Dziękuję za informacje i pozdrawiam

Tomek

---------- Post dopisany at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ----------

Dostałem kontakt do serwisu w Stalowej Woli, czy ktoś ma jakieś doświadczenia ??

Tomasz Gondek Auto Serwis Audi Seat Vw Skoda, Stalowa Wola - Mapa Polski w Zumi.pl

Znajomy naprawia tam swoje A6 i ani razu się jeszcze nie zawiódł.

Rozmawiałem z pracownikiem i mówili, że naprawiali V6 w VW, więc doświadczenie już mają, pytanie czy to prawda :)

Będę wdzięczny za info, opinie o nich.

Pozdrawiam

TOmek

• 1 rok później...
Opublikowano

alfar w 100% polecam Tomka przypadkowo miałem okazję widzieć jak i czym robią rozrząd i oddałbym tam nawet swoje prawie już roczne S6 :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Polecam

Ful-Autoserwis. Euzebiusz Fularski

Łąka 609 koło Rzeszowa.

Specjalizacja Audi

Polecam również.

Zna się na robocie, grupę Volkswagen Audi serwisuje od lat, Nie śpieszy się, robi dokładnie, nie pourywa zaczepów itd.

Serwisowałem u niego kilka 1,9 TDIków , teraz jeszcze 2,0TFSI 2008+ (rozrząd, pompy, oleje, filtry, klimatyzację, a także olej, filtry w skrzyni automatycznej!)

Edytowane przez dampol

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

witam podepne się pod temat kupiłem audi a4 b7 1,8 t ,chciałbym zrobić płukanke silnika ,zdjąc miskę i wyczyscić smoka,możecie polecić kogoś Rzeszowa lub innych okolic co by mi to zrobił?jestem z Sanoka .pozdrawiam

Opublikowano

Kolego trewal zgłoś się do gregor-a 10

Opublikowano

Kolego trewal zgłoś się do gregor-a 10

możesz jakiś link podesłać ?nie mogę go znaleść

Opublikowano

Proszę bardzo http://gregor10.pl/