Młody_drog Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 W weekend zakładaliśmy u kolegi zawieszenie pneumatyczne. Rozebraliśmy cały środek żeby położyć przewody, niestety teraz vag pokazuje masę błędów w różnych grupach, jest jakieś powiązanie tych błędów które mogłoby wskazywać na jakiś moduł lub wiązke która powinniśmy sprawdzić? Czy metoda prób i błędów musimy sprawdzić wszystko? Dzięki z góry za pomoc tapatalk
Kowi87 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 A co nie chca sie skasować? to normalne ze błędy wyskoczą jak porozpinasz kostki, nawet jak sie drzwi sciągnie to na kompie zostaje ślad, ale powinno sie to normalnie skasować vagiem po złożeniu auta do kupy:wink:
Młody_drog Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 Kasuja się i zaraz wracają, to są właśnie te Co wróciły po usunięciu. Przynajmniej takie info dostałem. Ale zawarcie poduszki to raczej nie błąd który wyskakuje po rozłączeniu kostki co? tapatalk
Kowi87 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Moze być tak opisany bład, ale traktuj to jako przerwa w obwodzie czyli odpięcie kostki:wink: Ale dlaczego wracaja to juz niewiem, moze spróbuj jakims bardziej rozwinietym vagiem to skasować, a jak nie to do prześwietlenia wiazka i kostki które rozpinaliscie
Młody_drog Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 No właśnie trzeba sprawdzić vcdsem bo to chyba jakiś polski vag. Ale my nic nie odpinaliśmy w sumie wiec nie wiem tapatalk
Młody_drog Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 A no tak zapomniałem tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi