Wujek141 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam. Kilka dni temu odmówił mi posłuszeństwa " przerywacz " od kierunków, 3ci z kolei... Zacząłem szukać, węszyć i udało mi się znaleźć nowy oryginalny w ASO, koszt to 196 zł z paroma groszami. Widziałem też w inter cars, lecz był on o 30 zł droższy a i tak nie był to oryginał. Moja rada, jeśli komuś też odmówi posłuszeństwa, a macie zamiar kupić używany, to moim zdaniem nie ma to sensu, tamte kupiłem za 50 i 80 zł a i tak się zwaliły ASO udzieliła mi 2letniej gwarancji. Piszę tego posta, żebyście wiedzieli, że w ASO nie ma tragedii z ceną, i że jest on osiągalny oraz że nie warto kupować używki które i tak za chwilę się zwalą. Znalazłem też na allegro : Oryginalny włącznik awaryjnych AUDI A4 1998-2002 (2990327765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pozdrawiam.
karol24 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 A ja sobie naprawiłem i jakoś 2 lata chodzi bez zastrzeżeń na forum, jeśli dobrze pametam jest manual co i jak, więc jeśli się da to warto spróbować a nie pędzić do ASO takie jest moje zdanie na ten temat
kraver Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 karin24 nie wszystkie rodzaje sie da naprawic mojego sie nie dalo a w ASO Wujek141 to drogo jakupywalem w pazdzierniku originalny na stronie Getem i zaplacilem jakos 140 zl :banan::naughty:
karol24 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Wiem, że nie wszystkie tak tylko zachęcam do dłubania a jak się nie da naprawić to człowiek wie przynajmniej jak co w środku wygląda
marcin78 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Kiedy miałem b5 też sie popsuł, wykąpałem go w płynie do poprawy styków, postukałem i bez przekonania zamontowałem, auto po kilu miesiącach sprzedałem ( nie ze względu na przerywacz) heheh u kolejnego właściciela śmiga do dziś.
Wujek141 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 karin24 nie wszystkie rodzaje sie da naprawic mojego sie nie dalo a w ASO Wujek141 to drogo jakupywalem w pazdzierniku originalny na stronie Getem i zaplacilem jakos 140 zl :banan::naughty: No niestety, ale ważne że nowe i że chodzi Mojego niestety też się nie dało naprawić dlatego byłem zmuszony kupić nowy
Rekomendowane odpowiedzi