Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje kupić tablet.

Używany bedzie głownie do słuchania radia internetowego (kabel audio i podłączony do Kina), youtube przez TV i kino, czasem jakaś poczta czy FB.

Funkcje te do dzisiaj z powodzeniem realizuje poczciwa Nokia N8, ale wkurza mnie mały ekran.

Internet używany będzie w zasadzie tylko po WIFI sporadycznie po usb (z modemu)

W samochodzie ma działać jako odtwarzacz filmów (bajek) dla syna, z czasem jako prosta konsolka do gier dla 3-latka (angrybirds i te sprawy) :wink:

Myślałem o czymś takim:

Tablet AINOL Aurora I 1.2GHz 8GB USB HDMI IPS ICS (3009492670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Proszę o inne do oceny budżet max 350 - 400 zł.

Nic więcej nie dam.

Ps. Może być rozsądna używka.

---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ----------

albo ten:

TABLET GOCLEVER TAB T76 GPS 1GHz 8GB KAMERA DVR (2994190906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

mój Tata zakupił sobie ten tablet, w sumie się nim długo nie bawiłem, ale ogólnie ma wszystko co potrzebuje mało wymagający użytkownik. Tata używa go głównie do przeglądania netu. Jedyny jego mankament to, to że nie obsługuje kart sim Aero2, ale myśle że jak za takie pieniądze to jest wart tej ceny.