Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

B5 Igo ładnie zapiertala :slina::slina: Ciekawe ile on tam ma i ile to waży :kox: Ciekawe czy jakbym 240 zrobił to bym miał szanse :grin:

Opublikowano

twoja jest lżejsza 240ps i raczej ścigniesz Piotrka,stosunek mocy do masy jest istotny :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Ale on, z tego co wiem, to ma nieźle odchudzone to b5 :kox: A w seryjnych wagach jest tylko 100kg różnicy :wink:

Opublikowano
No to nieźle :decayed: Większy ic nie zaszkodzi. Lepiej większy niż jak miałby być za mały :naughty: A i tak będę rezał minimum 220 ps :wink: Na razie będzie około 195-200 i ponad 400NM.

Większy nie oznacza wydajniejszy... głupotą jest walić duży i zakrywać do zderzakiem.....

Opublikowano
  • Autor

Mówię przecież, że kupiłem taniej niż dałbym za 180, więc co za różnica :facepalm: A poza tym pytałem kilku osób na a3 forum z takimi mocami i mówili żebym brał 230..

---------- Post dopisany 25-05-2013 at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany 23-05-2013 at 21:22 ----------

Mała zapowiedź :banan: Na razie to nie wygląda, ale będzie dobrze :kox::kox:

2013_05_25_15_04_36.jpg

2013_05_25_15_04_52.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo brzydka felga. Poprzednia o wiele lepsza:wink:

Opublikowano
  • Autor

Poprzednia nie leżała na a3, a ta będzie dobra :wink: A jak nie to sprzedam, bo mam już na nie kupca jak coś :grin: Poza tym felga pójdzie w polerkę, jeśli zostanie :wink:

Opublikowano
Poprzednia nie leżała na a3, a ta będzie dobra :wink: A jak nie to sprzedam, bo mam już na nie kupca jak coś :grin: Poza tym felga pójdzie w polerkę, jeśli zostanie :wink:

Pewnie ważne aby tobie się podobała, dobrze że wszyscy nie mają takiego samego gustu:wink:

Opublikowano
Jak dla mnie bardzo brzydka felga. Poprzednia o wiele lepsza:wink:

Ooo tak mi mów:kox:

Opublikowano
  • Autor

Puma, a powiedz, bardzo źle się jeździ na 19"? Kupiłbym 19", bo cały czas są w dobrej cenie, ale nie wiem czy da radę na tym jeździć :kwasny: A te najwyżej pójdą dalej, bo specjalnie nawet opon nie założyłem jeszcze, bo cały czas nie dają mi spać te 19", a na te mam kupca :kwasny:

Opublikowano

mi się te koła nie podobają. ale ważne, że to Tobie się podoba :hi:

Opublikowano
Puma, a powiedz, bardzo źle się jeździ na 19"? Kupiłbym 19", bo cały czas są w dobrej cenie, ale nie wiem czy da radę na tym jeździć :kwasny: A te najwyżej pójdą dalej, bo specjalnie nawet opon nie założyłem jeszcze, bo cały czas nie dają mi spać te 19", a na te mam kupca :kwasny:

Ja nie czuję różnicy w stosunku do 18"

Opublikowano

ja czuję różnicę na 19stkach. BTW za***iście mi się podoba o koło z lexa, siądzie w chuuu na A3 :wink: jaki to jest rozstaw? zmyj ptasią kupę z lampy :grin:

Opublikowano
  • Autor
ja czuję różnicę na 19stkach. BTW za***iście mi się podoba o koło z lexa, siądzie w chuuu na A3 :wink: jaki to jest rozstaw? zmyj ptasią kupę z lampy :grin:

5x114,3 :wink: Też jestem zdania, że z oponami i na glebie zacznie to wyglądać. Zawsze mogę sprzedać :decayed:

5541022927_0d909df20a_b.jpg

Odkąd zobaczyłem to foto to robią mnie te felgi strasznie :slina:

Opublikowano

Załoz oponę i będziesz widział. Jakie gdybanie jest bez sensu

Opublikowano
  • Autor

Dopiero za tydzień, bo jutro wyjeżdżam, a gość nie wysłał mi wszystkich nakrętek do przykręcenia :wink:

Opublikowano

kurde, ale na tym golfie jaka gleba i jaki poler amelinium :decayed: możesz odkręcić od koła ten "talerz" ? wygląda jakby na te śruby był przykręcony :kox:

Opublikowano
  • Autor
kurde, ale na tym golfie jaka gleba i jaki poler amelinium :decayed: możesz odkręcić od koła ten "talerz" ? wygląda jakby na te śruby był przykręcony :kox:

Mogę, wtedy mam normalną felgę z 5-cioma ramionami :naughty: Moje pójdą całe w poler jak na tym golfie :kox: Teraz mam nisko, a jak wrzucę 215/35 to już masakra będzie :decayed:

Opublikowano

Ale masz lampę obsraną :grin:

Opublikowano
  • Autor
Ale masz lampę obsraną :grin:

Umyję auto dopiero jak będzie felga, bo tak to nie mam motywacji i przede wszystkim czasu :decayed: Najpierw kupię jeszcze kosmetyki :naughty: