Zaraza8531 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam, Wiem, że temat powtarza się już od jakiegoś czasu jednak na forumznajduje różne informacje więc pls o info. Jak zdemontować klimatronik 1DIN do takiego stanu, żebym mógł zregenerować panel. czy konieczne jest wyjęcie concerta? THX 4 HELP
edekxp Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam,Wiem, że temat powtarza się już od jakiegoś czasu jednak na forumznajduje różne informacje więc pls o info. Jak zdemontować klimatronik 1DIN do takiego stanu, żebym mógł zregenerować panel. czy konieczne jest wyjęcie concerta? THX 4 HELP Nie Wystarczy go pociągnąć w strone lewarka łapiąc za spód U mnie tak wysunął się bez odkrecania radia itp Wysłane z mojego NovoCrystal za pomocą Tapatalk
tomcrack27 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ja wyjmowalem radio po to zebym mial troche wiecej miejsca.a samo wyjecie duzo czasu nie zajmuje
evil_71 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Wyjmiesz tak, jak pisze edekxp i wszystko będzie cacy. Radio zostaw na miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi