raul3000 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 mam problem z wlacznikiem awaryjnych poniewaz swieci caly czas,podczas gdy auto jest centranie zamkniete,gdy wlacze awaryjne swiatla pracuja prawidlowo i wlacznik tez,gdy awaryjne wylacze podswietlenie dalej swieci .wyjalem wlacznik bo aku.rozladowal mi na zero.jesli ktos mial taki problem lub wie co nalezy zrobic,prosze o pomoc
taxford Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 to chyba jest normalne bo i ja tak mam od początku
raul3000 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Opublikowano 19 Lutego 2013 niee to nie normalne,wczoraj po wyjeciu wlacznika awaryjnych naladowalem aku i przez noc nierozladowalo mi teraz aku,apropos kupilem orginal w audi koszt 24euro,dziala i spoko.
pakotomasz Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Wg mnie normalne jest to, że po zamknięciu samochodu przycisk awaryjnych świeci się jeszcze chyba przez 30sek, ale potem gaśnie. Przynajmniej u mnie tak jest.
taxford Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Faktycznie u mnie też jednak gaśnie po ok 30 sek.
Rekomendowane odpowiedzi