Piotr13 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam, Szwagier ma nastepujacy problem w swojej A4 (95r): kupil Concert CD z 2002r (ten ze srebrna listewka ale ladnie wycieta, nie znam sie na modelach dokladnie ) i raz na kilka wlaczen nie dzialaja przednie glosniki, tylne graja od razu ok. Jesli wylaczy radio i wlaczy ponownie problem znika. Przeszukalem troche szukajka forum i znalazlem jedynie sprawe podswietlenia i wylaczania sie co 1h. Czy opisany wyzej przypadek moze wynikac z polaczenia? Inne kostki? Czy przyczyny szukac w radiu/kablach (brak styku gdzies...)? pozdr Piotrek
Forest Opublikowano 10 Grudnia 2006 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Poszukaj na www.elektroda.pl. Piszą o tym często. Ponoć taki urok tych radyjek. Ale poszukaj tam, na pewno coś znajdziesz. Pozdrawiam.
Cor72z Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Mam ten sam problem... Rozmawiałem z typkiem o radyjek i powiedział mi że trzeba odciąć 2 kable z tylu radia ... one są chyba od systemu bose.... dowiem się dokładnie i napisze:P Więc tak odcinasz kabelek od BOSE i K BUS i wszystko działa.
Rekomendowane odpowiedzi