noodles Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Wydaje mi się, że tak. To była wersja z crackiem. A ty jaką masz wersję. Może podrzuciłbyś mi na maila: [email protected]
adek89 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 no tylko w vagu jest taki problem że samo skopiowanie cracka nic nie da ponieważ program go usuwa i dlatego trzeba użyć programu xstarter żeby kopiował cracka co 5 sekund, wyśle Ci na maila cała paczkę vaga cracka xstarter i instrukcje, dodam że mnie xstarter nie chciał kopiować cracka na win 7 tylko na xp działał poprawnie
adek89 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 dobrze podałeś maila bo nie chce się wysłać
noodles Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Mail na 100% prawidłowy. Sprawdź czy nie masz ograniczeń w programie pocztowym. Niektóre domyślnie blokują możliwość wysyłania plików wykonywalnych.
noodles Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 OK - doszło. Dzięki serdeczne. Teraz przeglądam forum i sobie myślę, że niepotrzebnie kombinuję jak koń pod górkę . Inspekcję w B6 można również skasować za pomocą przycisków na blacie.
adek89 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 no ale dziwne że zrobiłeś log grupy 000 niezarejestrowanym vagiem bo normalnie woła o rejestracje
noodles Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Mnie też to zdziwiło. Myślałem, że jak mogę logować wszystkie grupy to będę mógł również skasować inspekcję. Niestety się nie udało. Dzisiaj skasuje inspekcję z blatu.
Rekomendowane odpowiedzi