P-U-M-A Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Panowie mam dylemat. Mam do wymiany wałek rozrządu w swoim AVF ale nie wiem jakiej firmy wybrać. Domyślam się że z ASO najlepszy jednak cena pozostawia wiele do życzenia. Co sądzicie o zamiennikach KolbenSchmidt czy Ruvile albo FEBI czy wybrać coś całkiem innego. Z góry dzięki za odpowiedzi:wink:
Lars_ZG Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Wybacz offtop ale ciekawi mnie powod takiej diagnozy? Mam ten sam motor i podobne podejrzenia pozdro
P-U-M-A Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 To nie podejrzenie tylko miałem objawy które na to wskazywały które są opisane w innym wątku. Ostatnio sprawdziłem wałek i nadaje się on do wymiany.
Lars_ZG Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Tak wlasnie myslalem, bo ostatnio sledzilem tenże wątek. Niezbyt optymistyczne ponieważ mam te same objawy. Zaczynam wątpić troche w wiarygodność przebiegu no ale cóż. Będe z niecierpliwością czekał na nowimy odnośnie skuteczności diagnozy
simon__75 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Tak wlasnie myslalem, bo ostatnio sledzilem tenże wątek. Niezbyt optymistyczne ponieważ mam te same objawy. Zaczynam wątpić troche w wiarygodność przebiegu no ale cóż. Będe z niecierpliwością czekał na nowimy odnośnie skuteczności diagnozy To jakie macie objawy ? Zarzuci ktos link do w/w wątku ?
Lars_ZG Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 watek jest gdzies niedaleko pt 'dziwne odbijanie w filtrze powietrza' u mnie to jeden z symptomow, dochodzi do tego dosc glosna praca silnika i nadmierny klekot.
P-U-M-A Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 I dudnienie w czasie jazdy co najbardziej denerwuje:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi