michalspam94 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Przecież widać na wycinku auto-scanu numer części. Właśnie nie. Widać jedynie nr modułu drzwi. Ale jeżeli widzisz, a ja jestem ślepy, to napisz mi, bo od kilku dni nad tym siedzę i mogę już nie ogarniać
Muskel1 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Ach nie, rzeczywiście to sterownik drzwi kierowcy. Mój błąd. Przykładowy poliftowy BCM2 pod Keyless to 8K0907064 KH.
michalspam94 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) W dniu 14.05.2025 o 21:04, Muskel1 napisał(a): Ach nie, rzeczywiście to sterownik drzwi kierowcy. Mój błąd. Przykładowy poliftowy BCM2 pod Keyless to 8K0907064 KH. Super, dziękuję. A wiesz może czy KH wspiera też alarm? Obecnie mam GB i nie mam ani Kessy ani alarmu. Analizując numery na modułach prawdopodobnie będę musiał kupić GH / HH, żeby nie mieć problemów z kodowaniem. Natomiast z tego co zauważyłem, to moduł KH, o którym wspomniałeś wywodzi się kolejno z tych modułów. Poniżej info skąd moje przypuszczenia. Ewentualnie czy może wiesz czym różnią się moduły komfortu w swoich wersjach? Ten GH powinien mi wystarczyć, ale są też wersja GJ, która prawdopodobnie jest FULL opcją z 868MHz. Wiesz czym ona się różni? Może możliwością podłączenia elektrycznie otwieranej i zamykanej klapy bagażnika? Analizując, zdjęcia używanych modułów z wtyczkami i numery na nich oraz wpisy na forach doszedłem do wniosku, że numer 5DK009XXX-XX ma schemat powtarzania wraz z występowaniem wtyczek i funkcji w module. Więcej o wyborze modułu: Edytowane 5 Czerwca przez michalspam94
Muskel1 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 14 minut temu, michalspam94 napisał(a): A wiesz może czy KH wspiera też alarm? Tak, wspiera.
michalspam94 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 9 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Tak, wspiera. OK, a co z lampami neonowymi? Mam takie u siebie i również chciałbym, aby wspierał. Wyczytałem, że komuś nie działał (przedliftowy) moduł w pełni z takimi lampami. Podejdzie pod ten GH lub KH?
michalspam94 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja (edytowane) Udało mi się kupić moduł (GJ), ustawiłem kodowanie i przepisałem adaptację. Zdjęta również ochrona komponentu i przypisane kluczyki. Keyless zamontowany. Poniżej wstawiam link do poradnika, który oczywiście powstał dzięki Wam i waszej pomocy: Edytowane 5 Czerwca przez michalspam94
Rekomendowane odpowiedzi