PaWLaK89 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam, przedstawiam Wam moja sucz (: Audi A4 B5 1.8T AEB Rok produkcji 1996. Obency przebieg: 230.000 tys. Sprowadziłem z Niemiec w 2011 roku. Kolor: granatowy metalik W standardzie: *ABS *Wspomaganie *4x jaśki *2x el szyby przód *el lusterka *Klimatornic *Centralny zamek *Immobiliser *FIS *Drewno *Podgrzewanie dupki x2 przód *el regulacja wysokości reflektorów Mody: *eco skóra w kolorze bananowym *kierownica S4 *chromy na zegarach *czerowne ledowe oświetlenie w kieszeniach od drzwi i w klamkach *przyciemnione szybki *biały znaczek audi tył *białe ledy w podświetleniu tablicy rejestracyjnej *gleba *laczki 16" oryg od Audi *lampy soczewki *zamykanie z pilota + domykanie szyb *wachacze przód firmy febi *rozrząd Febi (pasek, napinacz, rolka) *kpl sprzęgła firmy Schas (tarcza, docisk) *LPG niestety [koszty] Chciałbym jeszcze zmienić tylne lampy na ostatnie poliftowe. Spalanie 95pb to jakieś 11-12l/100 w mieście przy w miarę normalnej jeździe. Spalanie LPG 12l w zime 10-11l w lato. Trasa 8-9-10 95pb w zależności od prędkości. LPG w trasie to jakieś 9-10l. Będą jakieś fajniejsze foty to wrzucę (: Co myślicie? Założyłem felunek z rantem. Jest na sprzedaż. Dla forumowiczów 1200 złociszy. [sprzedaje bez opon] Możliwa zamiana z dopłatą lub bez. FELGI ALU 18" Z SZEROKIM RANTEM 5x112 kpl (3283781726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
..::KoNik::.. Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Bardzo fajna bryczka... wnętrze super, mody narazie w dobrym kierunku Tylne lampy zmienic i bedzie super
PiterA4 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 podejscie dobre zawiecha do wymiany i spokoj gratki silniczka i miliona zycze:decayed:
JONNYxPL Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 no podoba mi sie ta twoja Audi:banan: powodzenia w modach,bezawaryjnosci zycze:hi:
a4-freunde Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 fajna i kolegi srebrna tez:) nie latacie czasem gdzies w poblizu brodnicy działdowa???
PaWLaK89 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 Dzięki Kolego (: Nie, raczej śmigamy tylko w Trn albo bliskie okolice.
shadowrunner Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Nie wiem czy nie spotkaliśmy się na polnej w zeszłym tygodniu, albo bardzo podobna audika do twojej
PaWLaK89 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 Nie wiem czy nie spotkaliśmy się na polnej w zeszłym tygodniu Bardzo możliwe, jeżdżę polną do pracy
Rekomendowane odpowiedzi