Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rząd uderza w stare samochody. Koniec ze sprowadzaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ktoś na tych baranów z PO głosował.

Zobaczcie jak zmanipulowany jest ten artykuł.

"Zaczęło się od PISu", ale dalej ani słowa co PO zrobiła i co teraz robi z kierowcami.

Ryży ma to wszystko w d*pie bo sobie samolotem za nasze pieniądze lata co tydzień do domu.

Budujące jest to, że co raz więcej ludzi zaczyna pewne rzeczy dostrzegać, mimo iż:

- Mama Madzi z Sosnowca nie schodzi z mediów jest to to czego Polacy potrzebuję najbardziej

- najważniejszą rzeczą dla Polaków są związki partnerskie, in vitro etc. etc.

- seriale wciąż osłabiają mózgi

- stworzono wrażenie, że jak będziesz głosował na Donka, to automatycznie będziesz lepszy, postępowy i w ogóle twoje życie potoczy się jak w " Pamiętnikach z wakacji" :facepalm:

Niestety, ale co raz mniej pieniędzy w kieszeni na szczęście zmusza do myślenia - co jest nie tak ?

I tak trzymać .

:polew::polew::polew::polew:

Smutne jest,to,że co by nie napisać i kto by nie zasiadł u władzy długo będziemy biednym krajem,bo kto by nie rządził nie słyszy zwykłych ludzi,ani tych znacznie mądrzejszych. :kwasny:

Opublikowano

w k**we j**ane patałachy drogi by zrobili ludzkie, a nie po takim rozpierdolu się jeździ że łeb urywa. Droga rok temu zrobiona na nowo, a już połatana w trzy piz*y :facepalm::facepalm: Flaki mi się przewracają na to co to stado baranów odpierdala za nasze pieniądze..ty człowieku skradasz się z każdej strony, żeby hajs zarobić i żyć godnie..a oni tylko siedzą, opierdalają gruchy i myślą jakim stylem by Cię tu wy***ać w d*pę :facepalm::facepalm:

Opublikowano

znajdzie się obejsćie i na taki podatek tylko będzie jedna wada znowu będzie dużo składaków

Opublikowano

Każdy rząd mataczył od samego wejścia do unii.po co temat rozwijać.

Chodzi o to,żeby zmusić Polaków do kupowania nowych aut produkowanych w kraju. Tylko jak przekonać chłopa,któremu przechyla się dom,albo rodzinę z 5ką dzieci,czy młodego człowieka bez jakichkolwiek perspektyw do takiego szalonego kroku.

Kilka procent krajan stać na nowe auto,więc nie będzie wspomagającej ustawy,ani oblężenia salonów...:grin:

Opublikowano
Każdy rząd mataczył od samego wejścia do unii.po co temat rozwijać.

Chodzi o to,żeby zmusić Polaków do kupowania nowych aut produkowanych w kraju. Tylko jak przekonać chłopa,któremu przechyla się dom,albo rodzinę z 5ką dzieci,czy młodego człowieka bez jakichkolwiek perspektyw do takiego szalonego kroku.

Kilka procent krajan stać na nowe auto,więc nie będzie wspomagającej ustawy,ani oblężenia salonów...:grin:

pierdo... politasy zygac sie chce jak sie otym syfie politycznym mysli a ta ruda pala rzadowa powinna zdechnac przynajmniej by nie niszczyli ,a jezeli nawet bedzie stac ludzi na rate to i tak ci nie dadza kredytu wiec kolko sie zamyka ,to jak z mieszkaniami placisz 800zł. czynszu a moglbys placic tyle raty w banku i po ilus dziesieciu latach miec te 4 katy na wlasnosc ale po co ? skoro dowala podatkami i wszystkim co mozna ludzi w polsce traktuje sie jak smieci i chadzace skarbonki!

Opublikowano

Dajcie Panowie sobie spokój... Po co się wkur.iac... Rząd interesuje się mniejszościami a w Polsce ok 800 000 dzieci zjada tylko jeden posiłek dziennie i chodzą głodne... Słuchałem reportażu w Polskim Radiu na ten temat i krew się burzy jak pani z Rady Polityki Społecznej stwierdza że liczby są przesadzone i to wina nauczycieli bo nie zgłaszają z imienia i nazwiska głodujących i najbardziej potrzebujących. Jestem miłośnikiem zwierząt ale wolą dać na pieski i kotki niż pomagać naprawdę potrzebującym. A media pro rządzących jak tvn tylko odmóżdżają ludzi swoimi super programami. Jest wiele patologii jak również to że moja żona urodziła 14.02.2013 córeczkę i nowe prawo dawałoby macierzyńskie na rok, ale NIE bo ekonomiści uznali że PRAWO wchodzi dopiero w marcu bo za dużo by to kosztowało.... Tak samo stan niektórych dróg po których jeździmy że serce boli jak wjeżdżamy w dziury jak na naszej 1 z Łodzi.. Ale szczerze kogo to obchodzi i tak będą głosować na Rostowskiego i bande:) Żyje się w Polsce dobrze tylko na każdym kroku rząd chce coś ci skubnąć a potem i tak sobie wręczą nagrody... Jak to pani marszałek powiedziała bo to za ciężką prace... A co z nami? :)

Opublikowano

Ja pier....

W ogóle to zastanawiam się czy robić więcej dzieci:facepalm:

Ty zapierdzielasz coraz więcej,coraz dłużej,o podwyżce pomarzyć można a takie rude małpy siedzą nic nie robią i kombinują jak tu tylko dorypać Kowalskiemu...:facepalm::facepalm:Jeszcze trochę i przeproszę rower,kupie jakieś 0.9 w gazie to może da rady jakoś dumnie żyć:facepalm:

Koleś siedzi na wyspach z żoną nie pracują,mają dziecko i żyją normalnie a u nas bez pracy to tylko sznurek i do lasu:wallbash::wallbash:

Opublikowano

gościo w robocie mi powiedział fajny kawał,rozmawia jakiś tam niemiecki urzędnik z polskim,polak pyta się ile u Ciebie zarabia przecietny człowiek no 1800€ a ile wydaje na życie 1200 a co robi z resztą a ciul mnie to obchodzi,a ile średnio polak 1500zł a ile wydaje na życie 1800 a skąd bierze 300 a ciul mnie to obchodzi:wink: to tak krótko na temat tego co się dzieje u nas

Opublikowano
gościo w robocie mi powiedział fajny kawał,rozmawia jakiś tam niemiecki urzędnik z polskim,polak pyta się ile u Ciebie zarabia przecietny człowiek no 1800€ a ile wydaje na życie 1200 a co robi z resztą a ciul mnie to obchodzi,a ile średnio polak 1500zł a ile wydaje na życie 1800 a skąd bierze 300 a ciul mnie to obchodzi:wink: to tak krótko na temat tego co się dzieje u nas

real tylko kwoty dochodow zanizone bo wiekszosc ledwo 1200 wyciaga