Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 co myslicie o tym(harman kardon)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam zamiar kupic odtwarzacz do mojego i poda do samochodu i znalazlem cos takiego http://allegro.pl/item384931857_zestaw_auto_ipod_harman_kardon_rewelacja_.html nikt z moich znajomych nie ma nic takiego a mi sie to podoba ale wyglad to nie wszystko no i tu pojawia sie pytanie czy bedzie to dobry zkup czy wyrzucenie pieniedzy w bloto moze jest ktos uzytkownikiem tego gadzetu i sie moze wypowiedziec

Opublikowano

WIEM ŻE ROBIĄ ZAWODOWE :th: :th: :th: GŁOŚNIKI ALE CO DO IPODA TO NIE ORIENTUJĘ SIĘ ALE JAK MAJA DOŚWIADCZENIE W GŁOŚNIKACH TO MOŻN IM CHYBA ZAUFAĆ

Opublikowano

WIEM ŻE ROBIĄ ZAWODOWE :th: :th: :th: GŁOŚNIKI ALE CO DO IPODA TO NIE ORIENTUJĘ SIĘ ALE JAK MAJA DOŚWIADCZENIE W GŁOŚNIKACH TO MOŻN IM CHYBA ZAUFAĆ

przestań krzyczeć

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie dlatego sie zastanawialem nad kupnem ale juz za pozno wczoraj zamowilem zestaw jutro bedzie mam nadzieje ze nie beda to pieniadze wyrzucone w bloto no ale zobaczymy

Opublikowano

No oby ci dobrze szłużył ten sprzęcik jak odpalisz to napisz jaki efekt :punk:

Opublikowano
  • Autor

no paczyszka doszla ale niestety sprzecik nie dziala i musze go wymienic wiec jeszcze troche trzeba poczekac z opiniami ogolnie wyglad fajny nie wyglada na jakis tani azjatycki szit wymienie na dzialajacy i zobaczymy bo wyglad to nie wszystko

Opublikowano

harman kardon to bardzo dobra firma...

Opublikowano

No to sie nie popisali :gwizdanie: ale oby następny był dobry służył długo

Opublikowano
  • Autor

paczka doszla troszke pogniecona wiec moge sie tylko domyslac co sie z nia dzialo po drodze do mnie

• 1 rok później...
Opublikowano

witam a ja mam zamiar zakupić wzm HARMAN KARDON ca280 i zastanawiam się czy to będzie dobry wybór? dodam iż na razie ma zasilać suba infinity 1250w 300w rms a później przód hertz

Opublikowano

Nie kupuj bo jest za slaby.

Twoj Infinity to 300W RMS @ 4 Ohm, ten wzmak daje 2x 110 W RMS @ 4 Ohm i do tego nigdzie nie pisze czy mozna mostkowac. Zakladajac ze tak to bedzie mial w mostku max. 220 W RMS@4 Ohm.

Opublikowano

no właśnie ja mam katalog i jest napisane że ma 320w przy zmostkowaniu 4ohm.

stawiam jeszcze na:

helixa

hifonics

vibe

infinity i skłaniam się ku niemu ponieważ znam tą markę a co do tamtych nie wiem czego mogę się spodziewać lecz sądząc po wyborze i opiniach to są dość dobre