MALY A4 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 witam klubowiczow.... mam petanko czy ktos wie ile kosztuje pomalowanie calego samochodu ??
Cuber Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 hmmmm wszytsko zalezy kto to bedzie robił i gdzie przedewszystkim, ceny sa rózne od 2 tys w góre ale mysle ze jakieś 4 tys za wmiare dobre lakierowanie
milo222 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 w Poznaniu nie zejdzie się poniżej 3-3.5 tyś - malowanie w dużym dobrym zakładzie 6 tys
MALY A4 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2008 dzieki koledzy ! tak lizylem wlasne miedzy 3,5-5tys pozdrawiam :th:
loco87 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Chlopaki a w kraku gdzie malowac? Tak zeby bylo solidnie i w sredniej cenie Nie ze wymaluje i pierwsza zima zonk rdza itp.... Macie jakies sprawdzone zaklady gdzie znaja sie na robocie? Do pomalowania mam przedni zderzak, tylny do puszczenia wpylke. A maske z blotnikiem musi juz wlasnie zobaczyc blacharz/lakiernik bo nie wiem czy jest sens je malwoac czy kupic uzywke i malowac. (mialem przesuszona baze i po pomalowaniu bezbarwnym tearz clar mi delikatnie schodzi-wokolo wpryskow...)
Rekomendowane odpowiedzi