OLI_B5 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 nie lepiej odrazu zmienic konsole na liftową ? Niewiele więcej roboty a środek wygląda znacznie lepiej
MATIUS Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 uchwyty już poszły zostawiłem tylko jeden sobie bo brat chce taki manewr mogę mieć konsole za dobre pieniądze i tylko słaby jestem z kabelko logiki brak cierpliwosci
krzysieksza Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dobry patent Kupiłem pojemnik na kubki tylko jak go wkomponować w ten schowek??
fanthomas18 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Przecież ten temat jest właśnie o tym. Widziałeś pierwszy post tego tematu?
krzysieksza Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 No ja wiem tylko czy caly tył mam ciąć??
gawel1999 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Ja mam tak. Zależało mi na podświetleniu. Edytowane 15 Marca 2015 przez gawel1999
mandi__ Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Witam, ma ktoś może fotki z tego rezania? Bo te nie są już aktualne... edit: nie aktualne, już wyrezałem z zewnątrz nic nie widać, żadnej zmiany. To nad czym się zastanawiałem i odkryłem (jako kompletny laik) *co do rzeźbienia w wizytowniku to szlifierka + pilnik załatwiły sprawę - tak aby uchwyt wszedł w miarę bez luzów. *na ten czas wszystko się trzyma sklejone na ciepło bez żadnych wkrętów etc. być może w przyszłości będzie to wymagało poprawy. * zdemontowałem w uchwycie mechanizm blokujący go. Obecnie nie wysuwa się tylko dlatego, że trzyma go klapka wizytownika - nie trzeba tak mocno wciskać, wystarczy nacisnąć na przycisk odblokowujący wizytownik. Edytowane 15 Lutego 2016 przez mandi__
palel Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 ma ktoś jeszcze zdjęcia z tej operacji ? I post za stary
Skineer Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Nie miałem akurat silikonu, więc użyłem kauczuku dekarskiego (brązowy specyfik widoczny na zdjęciu który łączy uchwyt) Klapkę od starego schowka przykleiłem na kropelkę i śmiga wszystko już ponad 5 miesięcy (y)
Rekomendowane odpowiedzi