pablo_9 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 to chyba normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 panowie wt macie tez takie dziwne odczucie z przesiadki np 15stek na 17-18stki? bo mi jakos tak sie strasznie sztywno jezdzi no tak jest:grin: jeszcze kierą cieżej kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 no to chwalic sie jak na ten sezon fela i zawiecha wyglada:decayed: ---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ---------- n apierwszy strzal poszla kolesia b6 i wyszlo tak dzisiaj wyrownalismy tyl i jest lalunia ale progi omijac szerroookim lukiem hehe jutro idzie moja b5 na g;lebe:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 łohoho grubo tzn nisko ja jeden sezon tak wytrzymałem teraz już tak nisko nie skręcam czekam na przypływ chęci żeby obniżyć i letnie założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 to ze kiera ciezer krecic to nie zauwazylem ale po 9 km jazdy byłem juz zmeczony. kuzwa co ta zima z człowieka zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 łohoho grubo tzn nisko ja jeden sezon tak wytrzymałem teraz już tak nisko nie skręcam czekam na przypływ chęci żeby obniżyć i letnie założyć kuźwa ja też i to na 17 tak zjechałem i teraz tak nie skręcam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 I ja się wczoraj skusiłem na letnie Może już nie będzie śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 sniegu juz nie bedzie tylko grad:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja dzis zmienilem, wreszcie to jakos wyglada ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja dzis zmienilem, wreszcie to jakos wyglada ^^ pochwal sie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 w weekend ma sypac snieg:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 w weekend ma sypac snieg:polew: chyba na kole podbiegunowym :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi