dziczek.k Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Koledzy czy znacie zakład w OLSZTYNIE gdzie zajmują się klimatyzacją i naprawa kompresorów.
dziczek.k Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 mam idealna spręzarkę kimy tylko ze ktoś jak ją wyciągał z auta to uszkodził jej korpus.mam już całą resztę potrzebuje tylko przedniego uszczelnienia i pozostałych uszczelniaczy.
benyA4 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Nie jestem pewien czy masz ten model sprezarki Denso 7sbu16c jesli tak to pomoze .Jesli nie to na tej stronce napewno znajdziesz co potrzeba do twojej. KOMPLET USZCZELNIEŃ do sprężarki NIPPONDENSO 7SBU16C - Podkładki uszczelniające, uszczelki kompresora, uszczelnienia sprężarki klimatyzacji, części do kompresora Sklep Laser-Sinex
a4-freunde Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 taki zakład znajdyje sie na ulicy towarowej nie daleko inter carsu
dziczek.k Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 taki zakład znajdyje sie na ulicy towarowej nie daleko inter carsu a pamiętsz dokładnie jak się nazywa?
rafal9119 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 w necie sprawdz . mialem wizytowke bo byłem tam z kumplem ale cos nie moge znalesc
Rekomendowane odpowiedzi