wilku213 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Pany... zła rzecz się stała Kilka godzin latania przy furce na marne. sam już nie wiem co robić. Autko jak w profilu, Sedan. Zamknięty bagażnik, brak możliwości w jakikolwiek sposób go otworzyć... Mogło się tak stać tylko i wyłącznie z mojej głupoty, nie wiem na na pewno, ale tak obstawiam. Bawiłem się trochę i dmuchałem dziś w przewód w bagażniku (w ten czerwony) i ładnie się drzwi poklei otwierały i zamykały w środku (chciałem sprawdzić czy wszystkie 4 drzwi sie zamykają- no i tak było) no i po wszystkim klapnałem bagażnikiem... no i chyba już na zawsze -.- nie chce sie otworzyc teraz... Nie mam centralnego w aucie, ponieważ całkiem padła pompka i ja wyciągnąłem kiedyś, do tej pory jeszcze jej nie kupiłem. (dlatego miałem możliwość dymać w ten czerwony przewód) Co teraz zrobić... na dodatek z kluczyka nie idzie otworzyć klapy..pewnie ktos kiedyś wkład wymienił -.- i mój klucz nie pasuje (zapasowy też nie) Kilka ważnym punktów: - Jest to sedan...czyli brak możliwości dostania się do bagażnika od środka, z racji nie rozkładanych foteli - schowkiem na narty również nie, bo siedzi butla od gazu 60tka -.- - Podnosiłem tylne siedzenie, dymałem (płuca niemal wyplułem) w te przewody co tam są... chociaż jest ich sporo, dmuchałem w czerwony i niebieski.. są jeszcze inne, ale nie wiem w który dmuchać (dlatego tu piszę) .. jak dmuchałem w niebieski to pracował zamek wlewu paliwa... więc moze ktoś wie, w który konkretnie dmuchać? no i to chyba wszystko. wezmę pod uwagę wszystkie propozycje pomocy/patenty itp. Teraz rzecz kluczowa... W bagażniku siedzą papiery do urzędu, które musze do poniedziałku oddać -.- Totalna klapa. Czekam na pomoc jak dostać się do tego bagażnika. Pozdro ! ---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ---------- .. ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ---------- Panowie, czas mi ucieka ...
Lukasz_N Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 www.a4-klub.pl/nadwozie-14/b5-1z-zamek-bagaznika-sie-otwiera-problem-rozwiazany-155987/
wilku213 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Przeszukałem sporo tematów...ten może tez widziałem, ale nie działa link Wklej jakoś inaczej, bo przenosi od razu do głównej
Rekomendowane odpowiedzi