blazej25 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Witam, zakupiłem dwie karty muzyczne z aukcji ! IGIEŁKA ! SOUND BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL SB0220 (3071072715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i ogólnie towar dotarł i jest sprawny. Sęk w tym, że wg aukcji sprzedawca sprzedaje model SB220 a ja otrzymałem jeden SB220 i jeden SB100. Niby nic ale jedna karta jest niezgodna z aukcją, a ja wybrałem właśnie tą aukcję bo chciałem kupić od razu 2 szt modelu 220 no i zastanawiam się jak ocenic tego sprzedawcę. Na mojego maila, o tym że wysłał mi jedną kartę starszą nie dostałem odpowiedzi. Co byście z tym zrobili, olali sprawe i wystawili pozytywa bo przecież wszystko jest ok czy może jednak drążyli temat bo przecież w aukcji jest jasno opisane co facet sprzedaje?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 wiesz no niby gościu zrobił cie w wałka ale jak tobie nie przeszkadza taka karta i niczym sie aż tak nie różni od tej 220 to ja bym chyba to olał i wystawił pozytywa bo on też ci może walnąć negatywa i ci opinie twoją zepsuje na allegro. chyba że ta karta ci nie odpowiada to domagaj sie zamiany na tą drugą
edekxp Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 A jaka jest różnica? Obie karty prawie identyczne i pewnie grają tak samo. Pisz albo dzwoń do gościa że jedna nie taka. Koszt również niski. Ja wystawiłbym pozytywa tylko napisałbym że jedna to inny model. Oczywiście jak sprawne Wysłane za pomocą Tapatalk
blazej25 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Obie działają. Trochę mnie facet wkurzył i zastanawiam się nad neutralem bo olał sprawę i nawet nie odpisał. Różnice w tych kartach są pewnie kosmetyczne, jest to ciut nowsze wydanie i pewnie tyle różnic.
Rekomendowane odpowiedzi