jaguaro Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 Ale żebym to ja wiedział które to są kabelki... jakiś numer pinów? czy po kolei lecieć i sprawdzać.... też mi się coś zdawało że kabelkologia nie łączy
jaguaro Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 Tak ale trochę wyblaķła ? Będę szukał po kolei i sprawdzał. Ale podałeś mi trop przyjacielu więc będę nim podążał....
Banan Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 Google grafika i wbijasz symphony II pinout
jaguaro Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) Próbowałem sprawdzić ale dziecko mi głowę zawraca, ogarnę później na spokojnie temat i dam znać. Kostka czerwona jest od navi, system głosowy nawigacji działa i tak się zastanawiam jeśli navi działa to czemu blutek nie przesyła dźwięku. Edytowane 22 Września 2020 przez jaguaro
jaguaro Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 Odpowiedź przyszła szybko. Po sprawdzeniu obwodów i kabli gdzie wszystko jest ok kontakt do kaja i .....uwalony blutek.
pila24 Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, jaguaro napisał: Odpowiedź przyszła szybko. Po sprawdzeniu obwodów i kabli gdzie wszystko jest ok kontakt do kaja i .....uwalony blutek. Możesz jeszcze zrobić test modułu BT z poziomu vcds. Podczas testu sprawny moduł generuje dźwięki ,głośne bardzo ☺ A jak potrzebujesz modułu to daj znać,mam różne. Edytowane 22 Września 2020 przez pila24
jaguaro Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 Dzięki Łukasz, tak zrobiłem. Zero reakcji w teście więc sprawa jasna ';( co ciekawe po wcześniejszym podpięciu nie wskazywało żadnego błędu, i zachodzę w głowę jak to jest, że nie komunikuje o żadnym błędzie a sygnału brak. - co za ustrojstwo Tak się składa że już zamówiłem u znajomego, jeśli wszystko będzie ok (a tak twierdzi) to załatwione, ale jeśli nie to wiem do kogo uderzyć na razie dziękuje za pomoc.
pila24 Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 Dziwne ze tak padł,ale wszystko jest możliwe. Najbezpieczniej jest trzymać moduł za schowkiem,pod tym fotelem to niby hermetyczne wszystko ale sporo zalanych widziałem.
jaguaro Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 3 godziny temu, pila24 napisał: Dziwne ze tak padł,ale wszystko jest możliwe. Najbezpieczniej jest trzymać moduł za schowkiem,pod tym fotelem to niby hermetyczne wszystko ale sporo zalanych widziałem. Tak się składa że dobrałem się do 'dziada' i faktycznie sporo wilgoci było tylko pytanie skąd, bo wszystko dookoła suche jak pieprz?. Przed wakacjami od góry na dywanik rozlała się butelka z wodą, czyżby przesiąklo aż do tego stopnia choć z miejsca osuszałem.
pila24 Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 Widocznie troszkę wody się dostało do obudowy niby-hermetycznej,i już została tam w środku bez możliwości odparowania. Po wymianie modułu możesz dodatkowo np. Sylikonem uszczelnić tą obudowę
jaguaro Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 Koniecznie 4 godziny temu, pila24 napisał: Po wymianie modułu możesz dodatkowo np. Sylikonem uszczelnić tą obudowę Koniecznie tak zrobię. Dzięki za radę.
Rekomendowane odpowiedzi