kry2503 Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam, jak to jest możliwe że linka otwierania przedniej maski u mnie w kielcach w intercarsie kosztuje 96zł a w serwisie VW 28zł. Właśnie mi padła i zamówiłem, pozdrawiam
Cuber Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 wiele rzeczy jest mozliwych a w szczególnosci róznice w cenach, Audi na ogół jest droższe
kry2503 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Opublikowano 1 Lipca 2008 No właśnie tym razem to w serwisie taniej niż IC i bardzo mnie to cieszy
Kocky Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam, jak to jest możliwe że linka otwierania przedniej maski u mnie w kielcach w intercarsie kosztuje 96zł a w serwisie VW 28zł. Właśnie mi padła i zamówiłem, pozdrawiam to jest właśnie przykład na to, żeby sprawdzać ceny części w różnych sklepach i nie skreślać z miejsca ASO jako jedną z możliwości
Wąski Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Koledzy z ASO sprzedają do Intercarsa w Krakowie.Więc wszystko możliwe w naszym kraju
Rekomendowane odpowiedzi