wojthass Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Witam, jako że zbliża sie tuning silnika:decayed: pomyslalem o dodatkowych zegarach w aucie, posiadacie jakieś doswiadczenie w tym temacie? Myslałem o 3 lub 4, ( cisnienie/podcisnienie doładowania , temperatura spalin, temperatura oleju voltomierz ) ,umiejscowił bym je raczej na na srodku deski rozdzielczej tuz przed kratka, bo na słupku jakos tego nie widze, choć to najmniejszy problem, najwieksze to jakie jakiej firmy no i napewno muszą być podświetlane na czerwono no i w rozsadnej cenie:wink:
MAGIC87 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 olej i doladowanie do tdi powinny Ci wystarczyc:wink: ja mam auto gauge
wojthass Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 A jakie masz dokładnie z czerwonym podswietlaniem, pasuje odcieniem do kolorow osw deski? Tez myslalem poki co o tej firmie bo delfi drogie na maksa...
MAGIC87 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 ja ustawiłem sobie niebiekie:wink: czerwone sa tylko wskazniki.
Maniusiek28 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 jak grubsze mody dałbym jeszcze EGT
wojthass Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 EGT tez bedzie;) niebieskie do mnie nie przemawiają, raczej poszukam bialych z czerwona wskazówka ale ogolnie mały wybor:kwasny:
wodi87 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 ja w b5 mialem jeden ale konkretny bardzo dobry polecam tylko nie tani ZEGAR DEPO WA 60mm
Inkognito Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Wojtek są auto gauge elektroniczne przy których masz kilka odcieni do wyboru montowaliśmy takie w ibizie klienta może znajdę gdzieś zdjęcia tak jak kolega pisał doładowanie i temperatura oleju wystarczy
quattro80 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 zamontuj ori od 100 albo a6 będzie git:wink:
Rekomendowane odpowiedzi