imbusek Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Witam szukam amortyzatorów do mojego auta Audi a4 b5 kombi. Zastanawiam sie nad firmą Sachs ale jeśli macie inne propozycje chętnie zobaczę Czy ktoś mi powie czym się rożnią te amortyzatory od siebie ?? czy tylko cena ?? czy mozna trafic na jakies podrobione ?? Amortyzatory+osłony+odboje na tył SACHS AUDI A4 B5 (3069871247) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 339 zł KPL. AMORTYZATORY SACHS AUDI A4 B5 tył gazowe (3068976141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 478 zł AMORTYZATORY SACHS AUDI A4 B6 TYŁ+ODB+OSŁ 2SZT NR1 (3085045024) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 420 zł
Okruchos Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 1 link - amory na TYŁ 2 link - jakis opis poje..... w tytule ze amory na tyl w opisie już ze na przod, 3 link - amory do B6 Szcerze polecam Ci Kayabe, 2 lata temu zmieniałem tył i zero problemów ---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- Takie brałem na tył: Amortyzatory Tył Gaz Audi KYB (3069109238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
imbusek Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 No tez sie zastanawiałem nad nimi ale czy one są nie są za twarde ?? bo już mam dosyć auta twardego ze aż w szyi strzela. Chciałbym aby były coś w stylu seryjnych Jakie byś mi polecił odboje ?? najlepiej to bym chciał odrazu cały komplet kupić 2 amortki tył + odboje
Okruchos Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 jesli chodzi o osłony i odboje tez brałem kayabe ( było wszystko w komplecie) OSLONA OSLONY ODBOJE AMORTYZATORA AUDI A4 TYL (3051749328) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Uwazam ze do twardosci im daleko, nie odczuwam jakos twardego tyłu. Zwykły amortyzator
imbusek Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 A jeszcze jedno pytanie czy miski trzymające sprężynę muszę też kupić do tych amorków czy od moich starych będą pasować stare są innej firmy niż KYB
Okruchos Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 U mnie mechanior przełożył stare. chyba ze masz bardzo zardzewiałe ale wydaje mi sie że mozna smialo przekładać
Rekomendowane odpowiedzi