marcinAVF Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Witam mam takie pytanie - otoz niestety turbo sie konczy u mnie (w audi a4 b6 avf 131KM), i mysle ze nie ma sensu regenerowac tym bardziej ze nie znam nikogo (w anglii) kto by to dobrze zrobil na oryg.czesciach, wiec zastanawiam sie nad kupnem uzywanej np od silnika 2.7 lub innego, zeby zyskac troche KM z wiekszej pompki, czy moze ktos mi podpowiedziec jakie turbo podejda bez zadnych przerobek do mojego silnika? Dzieki za odpowiedz Pozdrawiam Marcin
siwy2326 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Bez żadnych przeróbek to tylko ori.najmniej przeróbek bedziesz miał jak zalozysz BRD. Od 2.7 to jest Gtb1756vk i tu jest najwiecej zabawy,dużo jest o tych przerobkach na forum.
peter22 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 jest jeszcze CAHA tyko trzeba flansze przespawać
songo Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 ja również polecam brd od 2.0 170KM ponadto będzie idealne kiedyś w przyszłości do podniesienia mocy programem. sam nad brd sie zastanawiałem ale udało mi sie zregenerować ori i tak zostało.
Rekomendowane odpowiedzi