kapec521 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 MODEL: Audi A3 8L, 3D, 1998r. SILNIK: 1.6 AKL, 5 biegów. MOC: 101 KM (74kW) LAKIER: Srebrny Metalic. LY7M WYPOSAŻENIE „Ambition” : - ABS - 2x air bag - FIS pelny - Zawieszenie -16mm - Elektryczne szyby - Elektrycznie składane lusterka - Podgrzewane lusterka - Elektryczne lusterka - Centralny zamek - Immobiliser - Podłokietnik - Climatronic - 3 ramienna kierownica skórzana - Wspomaganie kierownicy Co zostało wymienione mechanicznego: - Rozrząd wraz z pompa wody „KIT” 170000km - Przewód ciśnieniowy od pompy wspomagania 175000km - Napinacz paska alternatora 175000km - Wymiana klocków 175000km - Wymiana tylnych tarcz 175000km - Wymiana oleju hamulcowego 175000km - Termostat 169000km - Wymiana wszelkich płynów - Wymiana oleju Mobile 1 10w40 półsyntetyk 180400km - Wymiana filtrów : kabinowy, oleju, powietrza i paliwa 180400km - Wymiana czujnika temperatury 190200 Modyfikacje dokonane dotychczas: - Lampy tylne poliftowe - Car audio głośniki SONY 5.1 radio: Pioneer - Dymione boczne kierunki - Pomalowałem lampy przedliftowe w czarny mat - Usunięte znaczki z tylnej klapy - Dokładka zderzaka przednia pomalowana - Grill pomalowany w czarny połysk - Dywaniki materiałowe - Pomalowałem zaciski w czerwień - Wymiana wszystkich żarówek na LED - Pakiet oswietlenia nog i drzwi - Zregenerowałem kierownice - Pomalowałem progi w kolor nadwozia - Ramki na licznik - Lampy przednie poliftowe (hella) - Tylna wycieraczka golf V Planowane modyfikacje optyczne: - Felgi 17' (chętnie się zamienię) - Duże prawe lusterko elektrycznie składane kod lakieru: LY7M(kupię) - Klimatyzowany schowek - Sprężyny -35mm(kupie w dobrej cenie) - Dokładka z halogenami - Dokładka Cupra - Grill lift W trakcie pracy: - Czarna podsufitka - Czarny dach - Lampy przednie ala US Oto pare zdjęć: Czerwiec 2012 SPOT: z kolega AdiiS3 Wrzesień 2012 Luty 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi