Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Napisanie/dokończenie pracy magisterskiej z górnictwa i geologii?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest ktoś na forum albo kogoś znacie chętnego napisać/dokończyć pracę magisterską z górnictwa?

Opublikowano

dawaj na pw, moja dziewczyna już jednej osobie z forum pisała roździał :wink::wink:

Opublikowano

Kolejny ciekawy przypadek...

Opublikowano
Kolejny ciekawy przypadek...

co masz na myśli :)

Opublikowano

Mam na myśli podejście do pisania pracy magisterskiej.

Opublikowano

Niektorzy maja leb i czas aby pisac drudzy nie... wiedza a umiejetnosc przelania tego na papier czasem nie ida w parze.

Wysłane z Defy MB526 4.1.2

Opublikowano

Kolego jaki temat pracy ? Powiedz mi czy z AGH-u czy możę Politechniki Wrocławskiej ?

Opublikowano

...i później mamy absolwentów jakich mamy. Życie weryfikuje i czasami realia są bolesne. Nie chcę uogólniać ale po prostu nie popieram takiego podejścia. Tym bardziej, że raczej chodzi o poważne studia (górnictwo), a nie jakieś tam, w których można "nalać wody". Spotkałem się już z takimi pomysłami wśród niektórych znajomych i skutecznie wybiłem im to z głowy. Później mi dziękowali. To takie oszukiwanie samego siebie...ale każdy robi jak sam uważa.

Opublikowano

Moją pracę mam w małym palcu bo pracuje w tym zawodzie o którym pisałem praca była na temat bhp niestety nie posiadam umiejętności aby przelać to wszystko na papiery i wolałem aby zrobiła to osoba która będzie wiedziała jak to napisać i ładnie rozplanuj całą pracę

Wysłane z Defy MB526 4.1.2