Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:drool: koledzy coż za poswiecenie nie musicie dla mojej osoby zmieniac ewentualnego terminu mini mini spota :D ale miło SZUDER ze próbujesz dograc odpowiednia date i godz. dla nas wszystkich. pozdro

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

GM, w końcu jest nas niewielu, więc fajnie, jakby wszyscy byli... :thumbup:

Jak Slaweq-owi pasuje czwartek po 17, to bedzie OK... :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Jasne Panowie, że mi pasuje w czwartek 17:) Rozumie ze na Podpromiu?

Szuder a co do HPA Test na Podkarpackiej to nie moja :audi:, nie bywam czesto w tamtym rejonie:) ale wiem o którą A4 Ci chodzi, z zewnątrz taka sama jak moja ale środek ma inny :)

Opublikowano

Jasne Panowie, że mi pasuje w czwartek 17:) Rozumie ze na Podpromiu?

Szuder a co do HPA Test na Podkarpackiej to nie moja :audi:, nie bywam czesto w tamtym rejonie:) ale wiem o którą A4 Ci chodzi, z zewnątrz taka sama jak moja ale środek ma inny :)

Jasne, że na Podpromiu. W końcu wszyscy (oprócz Angeli) mają 5 min drogi :polew:

Czyli jutro, tj czwartek godzina 17 (dla GM lekko po 17)

Ps.

Ta z HPA, ma fajne xenonki... Czesto się z nią mijam na Podkarpackiej, albo widze jak stoi przy HPA. Slaweq, znasz właściciela? Nie chce sie do nasz przyłączyć??

Do zobaczenia jutro... :thumbup:[br]Dopisany: 14 Listopad 2007, 12:18 _________________________________________________a co kolega Hauzer??? Będzie, czy nie będzie?? Jedzie, czy nie jedzie do Tarnowa?? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

HPA to ten "mechanik" na Podkarpackiej? Jesli o tym samym mowimy, to bylem tam kiedys z siostrą po jej autko, i rozmawialem chwile z włascicielem tego zakładu i zrazem tej audiczki, to starszy Pan po 50-tce także nie wiem czy by mu sie chcialo na spoty jezdzic :>

Opublikowano

HPA to ten "mechanik" na Podkarpackiej? Jesli o tym samym mowimy, to bylem tam kiedys z siostrą po jej autko, i rozmawialem chwile z włascicielem tego zakładu i zrazem tej audiczki, to starszy Pan po 50-tce także nie wiem czy by mu sie chcialo na spoty jezdzic :>

Dokładnie HPA, to ten mechanik na podkarpackiej...

Wprawdzie ma ciemne szyby w tej audiczce, ale wydawało mi sie, ze to młody chlopak. Z tego co wiem, to właściciel ma BMW serii 5 nowe - granatowe. Może tą audiką jeździ jakiś pracownik...

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie HPA, to ten mechanik na podkarpackiej...

Wprawdzie ma ciemne szyby w tej audiczce, ale wydawało mi sie, ze to młody chlopak. Z tego co wiem, to właściciel ma BMW serii 5 nowe - granatowe. Może tą audiką jeździ jakiś pracownik...

...albo ktos z rodzinki smiga sobia :a4fan::D

Opublikowano

To ja dzisiaj też powinienem się pokazać :dance: Aha panowie macie może mapę Polski na laptopa, która będzie obsługiwać gps ? Jak tak to prosiłbym o zabranie na dzisiejszego spocika.

Opublikowano
  • Autor

To ja dzisiaj też powinienem się pokazać :dance: Aha panowie macie może mapę Polski na laptopa, która będzie obsługiwać gps ? Jak tak to prosiłbym o zabranie na dzisiejszego spocika.

No to bedzie nas 4 dzisiaj, chyba, że ktoś ma ochote i czas pojawić sie na Podpromiu ok godz 17 to zapraszamy :) hmmm, mialem chyba w domu jakąś mape na CD :mysli:, poszukam i jak znajde to przywioze :>

Opublikowano

No to bedzie nas 4 dzisiaj, chyba, że ktoś ma ochote i czas pojawić sie na Podpromiu ok godz 17 to zapraszamy

:oklaski: z mini-spota zrobił sie spot... :thumbup:

do zobaczenia o 17 :hi:

Opublikowano
hmmm, mialem chyba w domu jakąś mape na CD , poszukam i jak znajde to przywioze

Fajnie by było :thumbup: zabiore ze sobą laptopa, jak będziesz miał to przetestuje :cool:

Opublikowano
:dance: Chłopaki, sypie fajnie śniegiem... Będzie można się poślizgać na parkingu dzisiaj... :dance:
Opublikowano
  • Autor

:dance: Chłopaki, sypie fajnie śniegiem... Będzie można się poślizgać na parkingu dzisiaj... :dance:

hehe no fajnie sypie snieżek, bedzie jasniej :D

Opublikowano

a ja mam jeszcze letnie kapcie :D znowu mnie zima zaskoczyła :shocked: prawie jak drogowców co rok :polew: :polew:

Opublikowano

Mini-spocik udany... wszyscy przyjechali (Ci co sie zapowiadali)

Zimno było, ale daliśmy rade... :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Mini-spocik udany... wszyscy przyjechali (Ci co sie zapowiadali)

Zimno było, ale daliśmy rade... :thumbup:

racja racja, snieg padal, zimno jak diabli ale ogolnie ok :) Oby 24 pogoda byla lepsza bo zamarzniemy :D

Opublikowano

Oby 24 pogoda byla lepsza bo zamarzniemy

Na szczęście będziemy siedzieć w środku (Pod Dębem), więc może tam będzie ciepło... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Szuder a jak sie dzisiaj jeździlo na letnich kółkach? Ja na zimówkach mialem problemy z dojechaniem rano do pracy a co dopiero Ty :shocked:

Opublikowano

Fajnie się zrobiło :thumbup: można trochę się pobawić :dance: ALe troche kolizji było jak wracałem do domu :thumbdown: To do zobaczenia za tydzień :drunk:

Opublikowano

Szuder a jak sie dzisiaj jeździlo na letnich kółkach? Ja na zimówkach mialem problemy z dojechaniem rano do pracy a co dopiero Ty :shocked:

Dziś jazda była niezła... Ale dałem radę... Na szczęście mam oponki letnie w niezłym stanie, wiec daję rade... Jutro zmieniam koła na zimowe... Wiec już będzie bezpiecznie... :thumbup: