Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gromada :decayed: ile to już lat mnie tu niebyło :embarrassed: tak jakoś wyszło że się troche rzeczy nieudało ;) Obiecuje się poprawić :wink4: A co do spotu w Tarnowie hmm niewiem czy uda się wolną sobotę załatwić ale myśle, że tak, więc wstępnie się zapisuje.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra panowie przyznac sie ktory to chodzi do WZISU i jezdzi szara b5 sedan z rameczkami klubowymi ?

Opublikowano
  • Autor

Dobra panowie przyznac sie ktory to chodzi do WZISU i jezdzi szara b5 sedan z rameczkami klubowymi ?

hmmmm, chyba wiem kto to, ale niech sam sie przyzna...:)

Opublikowano

Ja.. :naughty:

Opublikowano

Cześć gromada :decayed: ile to już lat mnie tu niebyło :embarrassed: tak jakoś wyszło że się troche rzeczy nieudało ;) Obiecuje się poprawić :wink4: A co do spotu w Tarnowie hmm niewiem czy uda się wolną sobotę załatwić ale myśle, że tak, więc wstępnie się zapisuje.

No to super :th:

Mamy kolejnego chetnego.......

No panowie to jest juz was czterech...... :oklaski:

Opublikowano

Szuder a Ty z Rzeszowa jestes czy może z okolic? Jakos nigdy Twoja :audi: nie wpadła mi w oczy na ulicach Rzeszowa :)

Slaweq, mieszkam w Boguchwale k/ Rzeszowa, ale pracuje w Rzeszowie i praktycznie większość czasu tu jestem.

Jak jestem w pracy, to Audi stoi na parkingu, wiec nie mogłeś mnie widzieć na mieście...

... jak już mnie zobaczysz "na mieście", to napewno Ci się rzuci w oczy :tongue4::naughty:

P.s. kiedy robimy mini-spot, żeby obgadać sprawę wyjazdu do Tarnowa??? :a4fan:[br]

Dopisany: 10 Listopad 2007, 09:21 _________________________________________________

Witam wśród "żywych" forumowiczów...

Fajnie, że jedziesz z nami do Tarnowa... :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

"P.s. kiedy robimy mini-spot, żeby obgadać sprawę wyjazdu do Tarnowa??? :a4fan:[br]"

Szuder ja to moge nawet i dziś bo mam sobote luźną tylko podaj miejsce i godzine : :>

Opublikowano

Szuder ja to moge nawet i dziś bo mam sobote luźną tylko podaj miejsce i godzine :

Slaweq, dopiero dziś przeczytałem twoja wiadomość... Ale co się odwlecze, to nie uciecze... Do 24 jeszcze mamy chwile czasu :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Ja to mam czas nawet w środku tygodnia na mini-spota tylko po 15 bo tak koncze prace, a do miejsca gdzie zawsze sie spotykacie czyli Podpromie mam 5 min:), takze jakos wczesniej umawiac sie ze mna nie trzeba .

Opublikowano

Ja to mam czas nawet w środku tygodnia na mini-spota tylko po 15 bo tak koncze prace, a do miejsca gdzie zawsze sie spotykacie czyli Podpromie mam 5 min:), takze jakos wczesniej umawiac sie ze mna nie trzeba .

Ja mogę po 16, bo tak kończe prace:) też mam 5 min na podpromie, więc w tygodniu też mogę podjechać...

Opublikowano
  • Autor

Ja mogę po 16, bo tak kończe prace:) też mam 5 min na podpromie, więc w tygodniu też mogę podjechać...

No wiec kiedy? ja sie dostosuje :>

Opublikowano

ja takze mam 5 min na podpromie ale dopiero po 17 ej koncze prace :polew: :polew:

Opublikowano

No to sie zgadaliscie.... :D

A moze wy w jednym bloku mieszkacie.....i o tym nie wiecie...... ;):polew: :polew:

Opublikowano

Angela no prosze powiedz ze ty tez masz 5 min na Podpromie :> :polew: :polew:

Opublikowano

Nie no....z Wawy to troszke wiecej niz 5 min :polew:

Opublikowano

Nie no....z Wawy to troszke wiecej niz 5 min :polew:

7 minut?? ale możesz dopiero po 18... :polew:

P.s.

To może w piątek koło 19?? na podpromiu?? tak zeby wszystkim pasowało...

Opublikowano
  • Autor

Mi pasuje piatek o 19 :)

Opublikowano

GM, pasuje Ci piątek 19???[br]Dopisany: 14 Listopad 2007, 09:33 _________________________________________________Slaweq, czy Twoja :audi::a4fan: nie stoi codziennie na parkingu przy HPA Test na ul. Podkarpackiej??

Opublikowano

SZUDER[ co do spotkania w piatek to ja koncze prace po 20-ej wiec na 19 ta sie nie wyrobie ewentualnie w czwartek koncze po 17 ej jesli cos to spotkaj sie z "Slawqiem" omówcie co gdzie i o której a ja sie tego wszystkiego dowiem od Was tu na forum :audi: pozdrawiam

Opublikowano

Slaweq, skoro GM, nie może w piątek o 19, to może spotkamy sie we czwartek po 17??, tak, zeby GM zdążył po pracy?/ Co Ty na to??