Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno :)

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie a w sezonie zimowym planujecie jakieś spociki. Do końca stycznia mam urlop i wtedy będę w Tbg to chętnie zajadę Was poznać. :dance:

Bardzo chętnie zorganizujemy jakiś spocik zimowy w Rzeszowie...

Ja juz jestem chetny :thumbup:

Opublikowano

Ale to już w nowym roku? czy nie :decayed: Zastanowimy się po Tarnowie co dalej :kox:

Opublikowano

musowo musi być chociaż jeden spocik z śniegu w Rzeszowie :-) :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Do wiosny daleko także w zimie spokojnie można cos zorganizowac, ale chyba w nowym roku bo w grudniu to cięzko czas znalesc :)

Opublikowano

W grudniu faktycznie bedzie mało czasu, ale dla chcącego, nic trudnego...

Jak juz napisałem ja jestem chętny nawet i w grudniu... :thumbup:

Jak napisał elmo, fajnie by było zrobic spota na sniegu...

Opublikowano
  • Autor

W grudniu faktycznie bedzie mało czasu, ale dla chcącego, nic trudnego...

Jak juz napisałem ja jestem chętny nawet i w grudniu... :thumbup:

Jak napisał elmo, fajnie by było zrobic spota na sniegu...

Ja osobiście też jestem chętny na każdy termin, dzieci mi jeszcze w domu nie płaczą :D, ale nie wiem ja inni... ;)

Opublikowano

No w grudniu, to może 29 przed sylwestrem ,chociaż wydaje mi się ,że może być ciężko zebrać się. Ma ktoś quattro z ekipy rzeszowskiej??

Opublikowano

Ja osobiście też jestem chętny na każdy termin, dzieci mi jeszcze w domu nie płaczą :D, ale nie wiem ja inni...

Slaweq, podoba mi sie Twoja postawa... :thumbup: Oby wszyscy wzieli z Ciebie przykład... :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Iverson w grudniu pewnie cos sie wykombinuje ale 29 ja odpadam bo 27 wyjeżdzam juz na Sylwestra :D

Opublikowano

Iverson w grudniu pewnie cos sie wykombinuje ale 29 ja odpadam bo 27 wyjeżdzam juz na Sylwestra :D

no to po nowym roku zrobiimy , żeby wszyscy mogli sie zebrać- a potem na kawkę.[br]Dopisany: 23 Listopad 2007, 15:58 _________________________________________________

Iverson nie wiem czy wiesz, ale jutro jedziemy do Tarnowa na spocik Tarnów-Kraków-Kielce-Rzeszów... jesli masz czas i chęc to zapraszamy z nami :)

wiem ,że jedziecie ale niestety nie mieszkam na stałe w Tbg tylko w Pleszewie (wielkopolska) i zjeżdżam na chatę co 3 tyg. no i czas spędzam z kobitką (np. przytulanie się :naughty:),także spoty odpadają raczej bo prostu nie mam czasu. W niedziele wyjeżdżam bo w poniedziałek praca. i tak to się kręci :wallbash:
Opublikowano
  • Autor

no to po nowym roku zrobiimy , żeby wszyscy mogli sie zebrać- a potem na kawkę.[br]Dopisany: 23 Listopad 2007, 15:58 _________________________________________________

Iverson nie wiem czy wiesz, ale jutro jedziemy do Tarnowa na spocik Tarnów-Kraków-Kielce-Rzeszów... jesli masz czas i chęc to zapraszamy z nami :)

wiem ,że jedziecie ale niestety nie mieszkam na stałe w Tbg tylko w Pleszewie (wielkopolska) i zjeżdżam na chatę co 3 tyg. no i czas spędzam z kobitką (np. przytulanie się :naughty:),także spoty odpadają raczej bo prostu nie mam czasu. W niedziele wyjeżdżam bo w poniedziałek praca. i tak to się kręci :wallbash:

Dopiero po czasie zajarzyłem, że nie mieszkasz na stałe w TBG dlatego usunąłem poprzedniego posta ale widze, że go wyłapałes :D

Opublikowano
Dopiero po czasie zajarzyłem, że nie mieszkasz na stałe w TBG dlatego usunąłem poprzedniego posta ale widze, że go wyłapałes
hyhyhy szybki jestem!! :polew: ja swojego nie usunę :foch:
Opublikowano
  • Autor
Dopiero po czasie zajarzyłem, że nie mieszkasz na stałe w TBG dlatego usunąłem poprzedniego posta ale widze, że go wyłapałes
hyhyhy szybki jestem!! :polew: ja swojego nie usunę :foch:

No co Ty, nie usuwaj, zreszta zdązyłes mnie zacytować :D A :foch: to chyba nie na mnie :mysli: :>

Opublikowano
A :foch: to chyba nie na mnie
nie! foch to do ogólnej sytuacji usuniecia posta. :polew:
Opublikowano
dzieci mi jeszcze w domu nie płaczą

A mi właśnie od 10 XII jedno zacznie :>. Więc pewnie dopiero w styczniu będzie czas

Opublikowano
A mi właśnie od 10 XII jedno zacznie

No to gratki :th:

Opublikowano
  • Autor

A mi właśnie od 10 XII jedno zacznie :>. Więc pewnie dopiero w styczniu będzie czas

No to gratulacje :thumbup::drunk:

Hauzer szkoda ze sie zgubiłeś po drodze bo fajnie sie wracało do Rzeszowa i na wieczorne fotki sie nie załapałeś :confused4:

Opublikowano

GRATULACJE WIELKIE!!! :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Szuder czytałeś jaką drogą Hauzer śmigał do Rzeszowa? :D