Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miro_x ja także przesyłam gratulacje :oklaski: :th:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Slaweq, coś dzisiaj jestes nieobecny na forum...

Opublikowano
  • Autor

Szuder miałem dzisiaj "ciężki" dzien i nie chcialo mi sie nawet nic pisac :thumbdown:

Opublikowano

slaweq 27 będę na spociku to odbiorę kalendarzyki. Już je widziałem na real ;p GM dał znajomemu z pracy a on dał mi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Hauzer :thumbup:, mam nadzieje ze wszyscy którzy zamowili kalendarzyki wezmą z Ciebie przykład i przybędą 27 na spota:)

Opublikowano

Dzięki jeszcze raz chłopaki..... :)

Nie obiecuję że przyjadę ale może... Może szwagier się też zmobilizuje i na dwie :a4fan: przylecimy. Chociaż moja potrzebuje chyba lekarza bo coś ostatnio trzy razy notlaufa złapała. Ale zabiegany jestem teraz że nie ma czasu nawet Vaga podpiąć.

Opublikowano
  • Autor

Miro Ty to daruj sobie tego spota i zostan przy zonce i maluchu... wysle Ci na PW moj nr tel., umowimy sie jak bedziesz w Rzesz to dam Ci kalendarzyki. Mysle ze reszta sie przychyli do mojego wniosku zeby Miro był zwolniony ze spotu 27? :D

Opublikowano

Hehe ale bym chciał :D

Slaweq jak Ci to nie przeszkadza to poczekałbym na smycze. I wtedy się umówimy. Tel wysyłam Ci na prv

Opublikowano
Mysle ze reszta sie przychyli do mojego wniosku zeby Miro był zwolniony ze spotu 27?
:rolleyes::decayed:

Ja może w tym tygodniu będę w Rzeszowie to mogę odebrać wcześniej co moje :decayed: ale nieobiecuje, że tak będzie ale numer możesz mi dać :tongue4: mój juz poszedł do Ciebie na pw.

Opublikowano

A w ogóle to miło że się podkarpacie mobilizuje i integruje. Pamiętam jak się zarejestrowałem to wątek rzeszowski nie istniał albo był bardzo niemrawy :)

Opublikowano

Początki zawsze są trudne :naughty: po pierwszym spocie juz było dobrze, oby coraz lepiej się działo w przyszłości.

Opublikowano
  • Autor

Najwazniejsze ze jes kilka osób na które mozna liczyc jesli chodzi i spoty i organizacje a w miare upływu czasu bedzie jeszcze lepiej :thumbup:

Opublikowano

No zima to najgorszy okres na tego typu zabawy a jednak się trzymamy bo +- 8 :audi: na spocie to na Podkarpacie naprawdę dobry wynik....

Mam nadzieję że jak przetrwamy zimę to poszerzymy program spotu o jakiegoś grila itp wiadomo dochodzi już kwestia konkretnej miejscówki....ale myślę że coś wymyślimy

Pozdro

Opublikowano

Szkoda że nie mamy jakichś fajnych parkingów pod-nad ziemnych bo podpromie się już trochę opatrzyło.

Opublikowano
  • Autor

Mozna pomysleć o jakiejs nowej miejscówce ale szczerze mówiąc trudno bedzie wymyslic cos lepszego niz parking na Podpromiu ;-)

No to panowie myslec i zgłaszac propozycje na jakies inne miejsce spotów :>

Opublikowano

slaweq i tak macie lepiej od nas.. :polew:

Opublikowano

yyk Wy macie dosyć fajny parking koło basenu z widokiem na miasto :)

Opublikowano
  • Autor

ykk racja... pamietam jaki był problem z miejscówką na ten ostatni spot u Was :polew:

Opublikowano

miro_x ale o ktorym mowisz..? :mysli: Ostatnio na wspolnym spocie bylismy na basenie kolo parku. Gdyby nie autobusy i spora liczba aut bylo by przyjemniej.. :)

Opublikowano

Podpromie jest jednym z najlepszych miejsc tego typu spotkań w Rzeszowie - dużo miejsca, prawie każdy wie gdzie to jest....ewentualnie później by można było wyskoczyć konwojem :a4fan: gdzieś na łono natury..... ach te moje pomysły :naughty: