Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem że w żartach :D

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spadam bo musze kobitkę moją z pracy odebrać. narka miłego wieczorku :naughty::kox:

Opublikowano
  • Autor

Spadam bo musze kobitkę moją z pracy odebrać.

No prosze jaki dobry facet :oklaski:

Opublikowano

To jakiego mu mechaniora wkońcu poleciłeś ? Mam nadzieje że jest zadowolony :decayed: Nie mogłem zbytnio pomóc bo sam nie wiem który tu najlepszy a sam dałem się wpuścić w maliny :(

Opublikowano
  • Autor

Hauzer zaholowałem go do Automachera... okazało sie ze urwał mu sie jakis pasek i dlatego łapał temp. Mieli mu to założyc tak na szybko a w Kaliszu powinien to zrobic juz z rozebraniem przodu.

Opublikowano

Aha rozumiem, myslę, że mu dobrze to zrobili i chyba cena tez niebyla masakryczna bo i usterka niejakaś kosmiczna.

Opublikowano
  • Autor

Tutaj zalozyli mu to tak na szybko zeby tylko dojechal do Kalisza... a jakie koszty to nie wiem ale mam nadzieje ze grosze zaplacil:)

Opublikowano

Witam szanownych kolegów. Jeżeli pozwolicie to postaran sie zasilić wasze szeregi na spocie 27-ego. :a4fan:

Opublikowano

:hi:witaj sofcik bedzie nam miło jak zagladniesz na spot-a :audi: 27.12.07 zapraszamy

Opublikowano

Witam szanownych kolegów. Jeżeli pozwolicie to postaran sie zasilić wasze szeregi na spocie 27-ego. :a4fan:

Witaj Sofcik w naszych szeregach... :hi: :hi: :hi:

Zapraszamy serdecznie na spota 27... :thumbup:

Mamy nadzieje, ze będziesz czynnie uczestniczył w życiu klubowym na podkarpaciu... :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Siemasz Sofcik, Witaj w klubie i oczywiście zapraszamy 27 na Podpromie :)

Opublikowano

jak Wam kalendarzyki schodzą chłopaki?? wczoraj podarowałem kalendarzyk pieknej A6 3.0 Tdi ciekawe czy dołączy do klubu.

Opublikowano

Iverson, to nie jest AKP (Audi Klub Polska), tylko Klub A4 :a4fan: Wiec zrzeszamy tylko (albo przede wszystkim) Audi A4... :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Własnie dostalem info od Angel ze odebrala smycze od Lukasa, takze bedą na spocie :thumbup:

Opublikowano

Iverson, to nie jest AKP (Audi Klub Polska), tylko Klub A4 :a4fan: Wiec zrzeszamy tylko (albo przede wszystkim) Audi A4... :thumbup:

ale taka była ładna, że nie mogłem się oprzeć hyhyhy!! na AKP to spoty na podkarpaciu wogóle nie istnieją-jest pare ludków ale co z tego!!
Opublikowano

OK, rozumiem Twoje zauroczenie... Oczywiście to nic złego, żebyś mnie źle nie zrozumiał... :thumbup:

Mi tez sie podobaja nowe A6...

Opublikowano
  • Autor

Cos nam temat spotu 27 grudnia powoli umiera takze trzeba go odswieżyć :D

Oczywiscie zapraszamy wszystkich chętnych na podpromie 27, bedzie okazja do złozenia sobie życzen Noworocznych ;) A i jeszcze jedna wazna sprawa... będe miał na spocie kalendarzyki jak i smycze które zostały zamówione :naughty:

Z tego co pamietam to napewno bedzie:

Szuder

Angela

Slaweq

GM

Aramis

Hauzer

Iverson

Sofcik

Kogos pominąłem :mysli:

Opublikowano

Widzę że jestem na liście, czyli nie zapomnieliście o mnie i słusznie, powinienem sie zameldować :cool:

Opublikowano

Tak jak Ci smsa napisałem Slaweq postaram się być ale nie obiecuję. Zależy czy Martynka się zgodzi ;)

Na razie nie mam 5 minut czasu. Ale dla odbioru smyczy jakoś coś wykombinuję.

Opublikowano
  • Autor

Miro jesli nie dasz rady to nic sie nie dzieje... kazdy rozumie że sa wazniejsze sprawy czasami... jeśli nie przyjedziesz to umowimy sie na odbiór smyczy i kalendarzy jak bedziesz kiedys w Rzeszowie ;)

Korzystając z okazji chciałbym wszystkim odwiedzającym wątek "Spoty Rzeszowskie" życzyć zdrowych, spokojnych i wesołych Swiąt Bożego narodzenia i wszystkiego naj naj najlepszego!