Plugibugi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 kolega z tablicami z kolbuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 kiedy spot się skończył my dojechaliśmy dopiero o 17:20 i juz nie było nikogo :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 kiedy spot się skończył my dojechaliśmy dopiero o 17:20 i juz nie było nikogo :-( 17.15[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:07_________________________________________________ :chytry: :no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 to sie deko spóźniliśmy na spota bo aż 5 minut ;-) jak przyjechalismy na parking, to widzialam że jakaś srebrna audiczka odjezdzała ale nie przyglądałam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 to sie deko spóźniliśmy na spota bo aż 5 minut ;-) jak przyjechalismy na parking, to widzialam że jakaś srebrna audiczka odjezdzała ale nie przyglądałam się. ps. zegarki o 5 minut wcześniej trzeba ustawić he :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 dziś były 3 albo 4 srebrne b5 czy6?? no i sedan cza avant?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 hmm kolega nie pamięta tyle wypił hhe [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:24_________________________________________________coca cola spoko to chwilowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 zimno mi było...... zimno...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 zimno mi było...... zimno...... to na spoty sie ubiera ps nasz spot przy prawie -20 i przy wodzie i furek było ok 16 -18 o ile mnie pamięc nie myli teraz jest zima a nie lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ojj czepiasz się no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 żarcik taki mały spoko u nas jest na luzie :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 a co do tego ile było srebrnych to przez to że wzrok kiepski i nie skojarzyłem Twojego koloru zbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Plugi w naturze kobiety jest spóźnianie się no ja wlasnie nie rozumiem, tu sie chwalą niektórzy że -20 stopni i bylo ponad 15 furek, a dzisiaj bylo chyba +9 i po godzince sie wszyscy zmyli bo zimno pff.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 o przepraszam niektórzy stali tam od 14.00 :-) bo był spot vag-podkarpacie.pl a i kadety jakieś były :gwizdanie: generalnie tak zmarzłem że mam dzisiaj katar - tak tak wiem starość nie radość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 znowu spoty pomyliłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 znowu spoty pomyliłem... i co ....byly jakies fajne d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2009 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam Chłopaki czy możecie polecić kogoś sprawdzonego na podkarpaciu, kto mógłby mi silnik AVG 110km zawirusować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Gdzie w Rzeszowie robia naklejki technika ploterowa grzes1150 co tam Vagiem chcesz zrobic manetke od tempomatu dolozyc chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Plugi w naturze kobiety jest spóźnianie się no ja wlasnie nie rozumiem, tu sie chwalą niektórzy że -20 stopni i bylo ponad 15 furek, a dzisiaj bylo chyba +9 i po godzince sie wszyscy zmyli bo zimno pff.. Przepraszam następnym razem będę dłużej gdybym wiedział że przyjedziesz hi :tongue4: ps. troszkę się spieszyłem bo jechałem do znajomej ... wybacz :closed:PS. Wszyscy Poczekamy ..[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:34_________________________________________________ znowu spoty pomyliłem... a ten spot to gdzie był ?[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________Kolega pyta: Habit217 Szuka dobrego lakiernika w rzeszowie tanio jak coś to pisać na głównym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi