Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

V Edycja Polarków Klubowych

>> ZAPISY <<

Serdecznie Zapraszam

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tutaj sobie odszukajcie więcej o tej S4 b5 :cool1:http://www.xedos.rzeszow.pl/pl/tuning Chłopak z naszej okolicy a nikt nie wie o istnieniu tego auta.

kazdy kto chociaz odrobinkę wie co to i jak wyglada w RZ streetracing wie co to za samochód :)

Opublikowano
:shocked:
Opublikowano

ja się domyślam ale jak to ulica :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 18:11_________________________________________________ps.S4 ładne jest a co do szpachli ładna i zawsze się przyda tam dziurę załatać podmalować ..hi :notworthy::good:

Opublikowano

pod filmikiem na YT "ktoś" dodał komentarz z nazwą ulicy...

Opublikowano

hejka :D

mam zapytanie do osob z okolic rzeszowa ktorzy maja a4 b5 avant 98 benzyniak 1.8 najlepiej adr

jak jest z hamulcami?? na serii moga byc zyleta?? bo ja walcze ze swoimi ale nei wiem czy nie na prozno bo moze takie sa :sick3:

a w ramach relaksu :)

Opublikowano

Chłopaki, czy jest w Rze jakaś firma, która regeneruje odbłyśniki soczewek ?

Rozebrałem wczoraj lampę aby ją troche wyczyścić, bo w nocy nic nie było widać :D i doznałem szoku :disgust:

Tak wygląda odbłyśnik :confused4:30hxai0.jpg

Opublikowano

pod filmikiem na YT "ktoś" dodał komentarz z nazwą ulicy...

hehe nie ktoś tylko Grzeeeegorz (wrclaguna) :decayed: no jasne że Sikorskiego, jedyna ulica równa w Rzeszowie bez dziur gdzie można pogonić, ciekawe czy kamera już tam wtedy była :mysli:

Opublikowano

no i moje A4 siedzi niżej :wink4:

Opublikowano

foto kolego, foto!!

Opublikowano

niema na co patrzeć :tongue4: nie na tych felgach... usiadła delikatnie, przodu nie mierzyłem, ale tył usiadł 2 cm, przód też pewnie jakoś tak :)

Opublikowano

foto kolego, foto!!

Mech zabierz tego robala z ekranu bo przez Ciebie będę musiał nową matryce kupić tłukę w drania i dalej łazi!!

Opublikowano

ja tam nie widzę żadnego robala :gwizdanie:, i jak to ktoś kiedyś powiedział: chyba antywirus ci nie domaga :lol1:

Opublikowano

Chłopaki, czy jest w Rze jakaś firma, która regeneruje odbłyśniki soczewek ?

Rozebrałem wczoraj lampę aby ją troche wyczyścić, bo w nocy nic nie było widać :D i doznałem szoku :disgust:

Tak wygląda odbłyśnik :confused4:30hxai0.jpg

:shocked: w Rzeszowie chyba nikt takich rzeczy nie robi wszyscy polecaja tu http://www.regeneracja-hc.com/

Opublikowano

ZIELAJ-TUNING - ten sprzedający z alledrogo co jakiś czas wystawia lampki zespolone depo, bardzo dobrej jakości, za całość z przesyłką zapłaciłem 376zł, wszystkie zabezpieczenia, gumy. Trzeba tylko utrafić :)

Opublikowano

jak depo to nie mogą być bardzo dobrej jakości :decayed:

w oplu mialem takie lampiony, na gwarancji mi dwa komplety wymienili bo klosze pękały, w końcu kiedy dostalem kolejne nowe - sprzedalem i zalozylem z powrotem oryginaly :>

Opublikowano

pupa.jpg

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 19:35_________________________________________________

pup2.jpg

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 19:36_________________________________________________

tumblr_lcpq8s_QYMV1qzy9ouo1_500.jpg

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 19:38_________________________________________________

tumblr_lcpt3jm_Psm1qzy9ouo1_500.jpg

:cool1: