Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :>

Za pozwoleniem kolegi slaweq postanowiłem zadać skromne pytanie dotyczące spotu.

A więc chciałem zorganizować spota w Kolbuszowej zarazem chce sprawdzić ilość osób które by przybyły na niego ...

Jeśli możecie to pomóżcie i powiedzcie kto by mógł przybyć :cool1:

Pozdro .

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja też myłem, nawet już letnie założyłem... a to zdziwienie dzisiejsze jak zobaczyłem śnieg... :wallbash:

Opublikowano

to na letnich bedziesz smigał :gwizdanie:

Opublikowano

może się pokaże na spocie:decayed:

Opublikowano

tak przy okazji ktoś może wie gdzie można dobrze wyprać tapicerkę samochodową [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 22:20_________________________________________________pokazuj się ma być jeszcze A6 klub

Opublikowano

to mają przyjechać na tą samą godzinę do nas ? :decayed:

Opublikowano

nie z tego co się doczytałem to maja być o 15

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 22:25_________________________________________________http://www.a6klub.pl/spot-rzeszow-halo-vt4821.htm

kiedys tez byl Spot A6 ................... i nasz :decayed: na Spocie byl tylko jeden egzemplarz :gwizdanie:

Opublikowano

witam Spot w Kolbyszowej jak najbardziej sie pisze :good:

Opublikowano

to spoko trzeba zgrać więcej osób na tego spota ,piotr96 tam w Kolbuszowej myślałem na wprost Krokodyla tam jest parking fajny i łatwy dojazd do niego .

Każdy niech powie znajomemu postaram się namówić chłopaków z Tarnobrzega liczę że się uda...

Opublikowano

Łukasz jak coś to wiesz gdzie pisać :)

Opublikowano

To baaa.. :polew:

Opublikowano

Coś ciekawego

http://allegro.zumi.pl/show_item.php?item=1441047478&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.|%0D%0AAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E

Opublikowano

Coś ciekawego

http://allegro.zumi.pl/show_item.php?item=1441047478&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.|%0D%0AAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E

:mysli: ciekawy chinol

Opublikowano

Witam koledzy,ja również jestem chetny na spota w Kolbuszowej :hi:ten parking to chyba najlepsze miejsce

Opublikowano
:polew: i gitara rozpowiadać znajomym niech o tym usłyszy jak najwięcej osób ... :evil:
Opublikowano

Panowie gdzie w okolicy RZ mogę dobrze sprzedać wkład z katalizatora i ile jest wart?? ile dokładnie wazy wie ktoś? z diesla 1.9

Opublikowano

Pilot_24 dobre to radyjko :naughty: ps. wrclaguna nie miałem szans ale w pewnym momęcie było łeb w łeb he