Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pilot_24 dobre to radyjko :naughty: ps. wrclaguna nie miałem szans ale w pewnym momęcie było łeb w łeb he

Dobre, dobre. :decayed: Widzę, że kontynuowaliście wariactwo przez miasto !!!! :cool1: :gwizdanie:.

A ja ruszając za "virus01"-em wcisnąłem nogę w podłogę i niestety to nie pomogło po chwili ledwo co go widziałem i czysto za nim :shocked: :shocked: :shocked:

:chytry: teraz się tak zastanawiam czy przepadkiem nie wcisnąłem razem z gazem hamulca?? :shocked::slina:

Plugibugi ty za mną pomykałeś, nie jechałem za wolno ?? na hamulcu?? nie świeciły mi się stopy???? ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie zapytanie jak wypali wyjazd na spota do TARNOWA to może później wpadniemy troszkę podnieść adrenalinkę na torze kartingowym w Tarnowie ceny naprawdę są nie drogie bo już się bawiłem w to ale frajda murowana tu zostawiam cennik :

http://gokarty-tarnow.pl/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=40[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:49_________________________________________________nie ja tylko widziałem dym z rury he ja za tobą a za mną kolega z kolbuszki sorki ale nie pamiętam logina potem wrclaguna i grześ1150[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:51_________________________________________________ale virus01 dawał po garach jjeee :gwizdanie: Pilot_24 może my teżjakiegoś viruska zrobimy pomyślimy :mysli:[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:52_________________________________________________ps. ale naszymi 131 kucami się nie dawaliśmy hi :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Gdzieś ty się tam dopatrzył lektora do RNS-E? Bo ja nie widzę.

Opublikowano

ja nie jechałem na maxa bo były problemy z trakcją :decayed: i mnie z pasa ściągało :kox:

Ale chyba nie dymi za ostro u mnie ? :decayed:

Opublikowano

ja nie jechałem na maxa bo były problemy z trakcją :decayed: i mnie z pasa ściągało :kox:

Ale chyba nie dymi za ostro u mnie ? :decayed:

jest miod malina :good:

Jest tylko w NavigationPlus DX - od 07.1999r. do 2004r.

Polskie menu (wszystkie funkcje oraz komunikaty po Polsku)

Polski lektor (głos nawigacji prowadzący do celu mówiący po Polsku) :decayed:

Opublikowano

Kurde ściganko było a ja nie przyjechałem... :decayed:

Opublikowano

na razie przy tej pogodzie ciężko się jeździ bo trakcja ucieka. Jak będą lewe fundusze zakładam gwint i chyba zmienie końcówki wtrysków + korekcja u Rogala.

Dzisiaj dzwonie umówić mojego ojca do niego. Ciekawe ile wyjdzie z BPW w serii + wycięcie DPF.

Opublikowano

minimum 170hp chyba wypluje

Opublikowano

Zastanawiam się jeszcze żeby przy okazji usunąć problem z wałkami ale koszty rosną. ..

Grzesiek jak u Ciebie dostępność rabatów u Knapika ?? :decayed:

Opublikowano

cały zestaw przekładkowy do BPW, wyślę Ci na e-mail + pewnie rozrząd. Na razie studiuje temat i patrze co potrzeba.

Opublikowano

Panowie zapytanie jak wypali wyjazd na spota do TARNOWA to może później wpadniemy troszkę podnieść adrenalinkę na torze kartingowym w Tarnowie ceny naprawdę są nie drogie bo już się bawiłem w to ale frajda murowana tu zostawiam cennik :

http://gokarty-tarnow.pl/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=40[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:49_________________________________________________nie ja tylko widziałem dym z rury he ja za tobą a za mną kolega z kolbuszki sorki ale nie pamiętam logina potem wrclaguna i grześ1150[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:51_________________________________________________ale virus01 dawał po garach jjeee :gwizdanie: Pilot_24 może my teżjakiegoś viruska zrobimy pomyślimy :mysli:[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:52_________________________________________________ps. ale naszymi 131 kucami się nie dawaliśmy hi :tongue4: :tongue4:

WRC dawał zasłonę dymną :palacz::piroman:

Opublikowano

:decayed:

a ja cały czas czekam aż telefon włączysz :> ten nowy numer też :mysli:

Opublikowano

http://vkontakte.ru/id131029507 :shocked::blink::slina::kox:

jadę do moskwy...