Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj około 19-20:00 daleko za "realem" na licznikach +9,5stC a na osiedlowej drodze coś jak lód abs sie włączył ja ładnie wyleciałem nie zatrzymując sie na "stop" a pan za mną prawie mnie dotknął hamując na ostro na tym czymś, także z tym brakiem zimy to nie tak do końca :-(

Kiedy kolejny spot? i czy za WSKa? bo muszę sobie sesje pod spota ustawić :-)

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No wczoraj było ostro wieczorem. Wracałem około 22 z jarosławia i esp cały czas świeciło :evil:. a temperatura powietrza niby +6

Opublikowano

spocik w Rzeszowie pierwsza niedziela marca

Opublikowano

Jakas tu cisza u was straszna od wczoraj...... :mysli:

Pewnie wszyscy ciezko pracuja..... :D

Opublikowano

hehe nie inaczej angela wszyscy zapracowani :rolleyes:

Czasuna forum zaglądnąc nie mają :wink4:

Opublikowano

Albo każdy opracowuje plan rezania na nowy sezon 08' :evil2:.

Opublikowano

hehe dobre Iverson dobre. Tak z cichacza żeby na spocie zaskoczyć

Opublikowano

hehe...w sumie macie racje......

ja tez opracowuje po cichaczu plan dzialania...... :decayed:......jak tu zalozyc najszybciej kolka letnie....wiecie tak po cichu przed Slawkiem... :gwizdanie: :D

Opublikowano

hehe :) i już się wydało. A patrząc na pogodę to sam bym już założył ale jeszcze kompletu nie mam :wallbash::kwasny:

Opublikowano

Szuder o B6 coś tu ostatnio gadał, Sławek o RS'ie dla Angeli ,oj grubo będzie na wiosnę :polew:

Opublikowano
  • Autor

hehe...w sumie macie racje......

ja tez opracowuje po cichaczu plan dzialania...... :decayed:......jak tu zalozyc najszybciej kolka letnie....wiecie tak po cichu przed Slawkiem... :gwizdanie: :D

Słonko jak tak bardzo chcesz to zaloz sobie letnie kółka ale wez pod uwage ze przyjezdzasz do Rzeszowa na początku marca dwa razy :tongue4: Jesli sie nie boisz w trase smigac na letnich...

Opublikowano

No śnieg ma jeszcze być.

Opublikowano

Ja wczoraj śmigałem po Tarnobrzegu o 22.00, temp. była dodatnia ale drogi były śliskie :shocked: ESP mi się włączało co chwile. Także Angela poczekaj jeszcze ze zmianą na alusy i opony letnie, pośpiech jest złym doradcą :>

Opublikowano

Szuder o B6 coś tu ostatnio gadał, Sławek o RS'ie dla Angeli ,oj grubo będzie na wiosnę :polew:

Iverson, to tylko takie plany na przyszłość... B^ bym bardzo pragnął, ale braki $$$

[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 12:31 _________________________________________________

Albo każdy opracowuje plan rezania na nowy sezon 08' :evil2:.

Moje plany rezaniowe są wszystkim zainteresowanym znane... (opis w wątku "moja A4")

Czekam tylko na dostawę lamp do przodu (w dobrej cenie) i na wolny czas kolegi - lakiernika (w/s malowania dokładek)

Opublikowano

Szuder znaczy pod zderzak i progi chyba też no a co z gumami na dole drzwi :gwizdanie: conie :decayed: bedzie fajnieteż sie nad tym zastanawiałem

no na ten sezon zapowiadają sie małe zmiany :naughty: ale Ciiiiii

Opublikowano

Hello.

Na ostatni spot się delikatnie spóźniłem, ale byli jeszcze weterani: m.in. Szuder i Iverson. Nawet fajnie było, tylko chłopaki chcieli mi wmówić (bo się zczaili, że delikatnie zielony jestem) że mam samochodzik starszy o roczek aniżeli w rzeczywistości. Oj nieładnie nieładnie :chytry:.

Ale dokładna analiza VIN i jednak kamień spadł mi z serca :>

Odnośnie tematu alu i ich zakładania to jeszcze nie radzę (chociaż nie mogę się już doczekać). Jako, że mieszkam na wsi ( i mam traktor - prawdziwy), to miałem okazję kilku gości niedawno wyciągać z rowu bo na letnich śmigali. Myślałem że się rozpłaczę nad rozbitym Nissanem 350Z. Ale cóż... są lekkie głowy, które mają styropian zamiast mózgu :polew:

Opublikowano
  • Autor

mateo_81 a ja sie bede dalej upierał ze sedany w B5 byly robione tylko do roku 2000. W 2001 B5 byly tylko avant. Może Ty masz jakis składak :mysli:

Opublikowano

No to dziwne bo z tym rocznikiem tak jak Ci mówiliśmy-2001 to tylko avanty były produkowane, cos mi tu nie pasuje :mysli:

Opublikowano

no też z tego co sie orientuje to 2001 AVANT-a robili a może sie wszyscy mylimy skoro kolega ma tak w dowodzi i w nr VIN :gwizdanie::mysli:

Opublikowano

Bo prawdopodobnie to jest koncowka 2000. I wtedy juz wbijali 2001. :rolleyes: