Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Iverson fajnie ze dojechałes cały :th: Oj bedzie mi Cie brakowało na spotach :evil:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie płacz kiedy odjadę......będę na walentynki spowrotem :naughty:

Opublikowano

W Arłamowie mają się rozbudowywać. To dopiero będzie wtedy wypas. :)

Opublikowano

aha jak dobrze pójdzie i jutro dostanę przesyłki to w weekend rezam xenona, coś mi dzisiaj w trasie jakby kucy brakowało chyba mi Audi focha strzeliła może przydałoby się coś dokoxić :evil:

Opublikowano

. . coś mi dzisiaj w trasie jakby kucy brakowało chyba mi Audi focha strzeliła może przydałoby się coś dokoxić :evil:

mało Ci :polew: co apetyt rośnie taaaaa :naughty::gwizdanie:

Opublikowano

coś mi dzisiaj w trasie jakby kucy brakowało chyba mi Audi focha strzeliła może przydałoby się coś dokoxić :evil:

Iverson, napewno "pompa i wałki do wymiany...." :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2008, 08:45 _________________________________________________

aha jak dobrze pójdzie i jutro dostanę przesyłki to w weekend rezam xenona

Rezaj, rezaj i przyjedź sie pochwalić... :th:[br]Dopisany: 08 Luty 2008, 08:46 _________________________________________________

Będę malował wszystko dookoła :):):)

Tylko sobie szyb nie zamaluj :polew::kox:

Slaweq, dzięki - będą pamiętał... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2008, 08:47 _________________________________________________

Iverson[/b] fajnie ze dojechałes cały :th: Oj bedzie mi Cie brakowało na spotach

Wow, cóż za wyznanie.... Czy Angela może czuć sie zagrożona???? :polew: :polew: :polew:

A tak powaznie, Iverson - przyjeżdzaj do nas szybko... :drunk:

Opublikowano

Taa jak zacznę pompę i wałki wymieniać to z bidnej 110-tki się 2xx porobi,a wtedy to już na per Pan byście musieli mi mówić hyhyhy :naughty: Angela wie , że w konfrontacji z kumplami z Klubu nie ma szans :polew:- Sławek :th:

Opublikowano

To wymieniaj... Panie Iverson.... :polew: :polew:

Opublikowano

coś Ty to kupa kasy, jak dla mnie to 160 kuców chyba styknie , a jak się pojawi głód mocy to się porawi co nieco , kaski się dozbiera i pomodzi troszkę :gwizdanie: Szuderku fajne forum jest o silniczkach TDi niestety w wersji angielskiej ale jak ktoś coś łapie to idzie skumać o co chodzi. www.tdiclub.com kolesie niektórzy to niezłe rezacze :cwaniak1:

Opublikowano

No fakt, szkoda sie pchać w duuuze koszty... 160 PS jest już kox :kox:

Ja ze swojego kondona max 130 PS wyrezam i potem zmienie autko... Na upragnione B6... :gwizdanie:

Opublikowano

Ja chyba tak prędko nie zmienię na B6, jeszcze kosmiczne ceny są, chociaż Zee znalazł w niemcowni po taniości ,a jaką landrynkę ma :cwaniak1:

Opublikowano

Zee kupił po dobrych pieniądzach... A furka... Mhhhh.. Marzenie.... :th:

Ja o B6 narazie marzę... Pewnie też nie prędko zmienię... :thumbdown:

Opublikowano

Czy ktoś tu mówi o mnie ? :gwizdanie:

A ja po ostatnim spocie nabrałem apetytu na wielkie zmiany: mocy by się przydało jakieś 170 czarnuszków, zderzaki bym zmienił przód i tył od S4, grill od S4, pomalował bym co nie co, alusiki nóweczki by się zdały. Skąd ja na to wszystko $$$$ wezmę :mysli:.

Opublikowano

eeee tam tak tylko za plecami Cię lekko szkalujemy :decayed:

Opublikowano

eeee tam tak tylko za plecami Cię lekko szkalujemy :decayed:

cześć Iverson jak już będziesz miał te xenony to mam nadzieje, że rzucisz foty na forum? Normalnie muszę zobaczyć ten wypas :th: [br]Dopisany: 08 Luty 2008, 10:18 _________________________________________________Chłopaki zamówiłem LED-y H6W (pozycyjne) do swojej niuni zobaczymy co z tego wyjdzie a wygląda to tak: http://allegro.pl/item308919486_postojowki_led_h6w_bax9s_white_nowosc_.html[br]Dopisany: 08 Luty 2008, 10:20 _________________________________________________Chyba znalazłem nową pasję: REZANIE :polew:

Opublikowano

Zee, ale tylko same dobre rzeczy mówimy.... :th:

Opublikowano

Spoko, wiem wiem dzięx :th:. Ja też Was lubię :polew:

Opublikowano

Zee wrzuć fotki jak założysz nowe postojówki... Ciekawy jestem jak będą świecić...

A rezanie, to też moja pasja... tylko, ze nie nowa... :th: Ja już od kilku lat rezam moje furki... :th: To jest choroba... Ale nie chce sie z niej wyleczyć... Tylko troche $$$ potrzeba...[br]Dopisany: 08 Luty 2008, 10:24 _________________________________________________

Spoko, wiem wiem dzięx :th:. Ja też Was lubię :polew:

My Ciebie tez... :naughty:

Opublikowano

a nie mówiłem , że to wciąga!!! Dam foty, spoko twoja rozczochrana :decayed:

Opublikowano

Zee wrzuć fotki jak założysz nowe postojówki... Ciekawy jestem jak będą świecić...

Oczywiście jak tylko LED-y wpadną w moje łapki to od razu robię zdjęcia i mam nadzieje że będę mógł pochwalić się na forum wspaniałym efektem :>. Cały czas myślę o FIS-ie czy pojawi się komunikat spalonej żarówki czy nie :mysli: [br]Dopisany: 08 Luty 2008, 10:30 _________________________________________________

Dam foty, spoko twoja rozczochrana :decayed:

Wow faktycznie rozczochrana :polew: idę ją uczesać :kox: