Opublikowano 11 Lutego 200818 l to chyba dobra cena... :th: tylko musisz im dostarczyć turbinkę?? jak długo to potrwa??
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Autor Jade z turbina i w ciagu 2-3 godzin jest zrobiona... lub od reki na wymiane jesli ma do tego modelu. Tylko musze poszukac kogos kto ją sciagnie i pozniej zalozy
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Ciekawe czy do AVF ma te same lub podobne ceny bo tragedia to nie jest. Czy to jest tylko czyszczenie czy pełna regeneracja ?
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Autor Miro to jest regeneracja bo koles powiedzial ze czyszczenie nie ma sensu bo to jest na chwile... mysle ze do Twojego też nie bedzie problemu.
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Spox. Bo już sie pojawiały małe problemy z doładowanie ale po ostatnim ostrym poganianiu znikły i parametry wróciły do normy. Ale jakby co to dobrze wiedzieć że to tylko 500 zł.
Opublikowano 11 Lutego 200818 l miro, jak koleś zajmuje sie profesjonalnie regeneracją turbawek, to do każdego modelu znajdzie sie turbulum... :th: moze ja u siebie też bym coś powymieniał...
Opublikowano 11 Lutego 200818 l He jakby znalazl z jagiegos ARLa to może bym i nie czekał aż sie wysra
Opublikowano 11 Lutego 200818 l No jak najbardziej. Tylko nie wiem czy pasuje do AVF z ARL czy jakieś inne trzeba ładować. chociaż troszkę mnie ponosi bo w sumie inne wydatki mi się teraz kroją.
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Voxan, nie będe się wypowiadał na temat DARKO-SERWISU w Sanoku, bo to amatorzy, 0 profesjonalności. Potrzeba mi kogoś kto ma chwile i się na tym zna. Bo najlepiej jest powiedzieć że ma sie "cos z tyłu zepsute" jak podziękowałem za radio.... to kazali mi samemu poskladać syf który mi narobili w środku :ranting1:
Opublikowano 11 Lutego 200818 l hmmm, to już nie mam pojęcia, kto w Resie może zrobić dobrze car-audio...[br]Dopisany: 11 Luty 2008, 10:45 _________________________________________________p.s. myslałem, ze ESSA jest profesjonalna... Jak widać myliłem sie...
Opublikowano 11 Lutego 200818 l miro, no profi ale jak nie masz paru tysięcy to traktują Cie z góry....
Opublikowano 11 Lutego 200818 l Autor A nie trzeba w takim wypadku nic robic wiecej? i jaka to roznica dla mojego motorka i jazdy?