Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie założyłem kołpaków do zimówek więc wstyd przyjechać lol

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powiem tak......to byl udany spot :kox:

Opublikowano

Hehe we mgle ale za to Wrclaguna był i obczailem auto no cudne jest a te ledy to już miodzio

Opublikowano

Hehe we mgle ale za to Wrclaguna był i obczailem auto no cudne jest a te ledy to już miodzio

Normalne lampy w B8 :wink:

Opublikowano

Harry w s8 bedziesz mial podobne :naughty:

Opublikowano

Harry w s8 bedziesz mial podobne :naughty:

S8 to słabe auto jak na 6,0 V12 i wagi prawie 2T

Opublikowano

Witam Rzeszowską ekipę : )

Do grona posiadaczy audi a4 dołączyłem w poniedziałek, niedzielny spot jak myślę będzie na podpromiu?, postaram się zaglądnąć

Powitać podówjnego Ziomka (Trzebownisko i Podkarpackie 2oo) :hi:

Opublikowano

to wszystko zależy od stanu pojazdu i itd. ,mam takową na oku muszę ją obejrzeć w DE no i jakim wstanie jest i przemyśleć , a jak nie podoba mi się stan to pewnie S4 zawita.
Dowiedziałem się że akcyza będzie kosztować 6500zł ;/ a gdzie reszta

Opublikowano

z aktywnym tempomatem :grin:

wtedy bylo z tempomatem 2 godz pozniej z Quattro :grin:

raczej weszliśmy w tryb awaryjny :facepalm::grin:

jak Quattro to na 4 łapy i w takim przypadku tryb awaryjny to teraz pytanie gdzie podpiąc vcds'a ? :decayed:

Opublikowano

No wczorajszy spot był udany ;) trochę zimno i mgłą ale było fajnie :)

Opublikowano

A ja sobie mysle co tam będzie..........a tu Parking :) mama nadzieje ze nie zaleje go na Wiosne ;)

http://www.mmrzeszow.pl/fotogaleria/buduje-sie-nowy-parking-pod-mostem-zamkowym-w-rzeszowie

Opublikowano

Pomyśleli wreszcie o tych miejscach parkingowych :thumbup1:

Opublikowano

ja z innej beczki zna ktoś warsztat który toczy tarcze na samochodzie tak jak na załączonym filmie

Opublikowano

wszystko fajnie ale nie rozumiem co to ma na celu? widzę że zacisk i tak już zdemontowany, zdjąć tarczę i dać do normalnego przetoczenia to już nie problem :) jak szukasz dobrego gościa od przetaczania tarcz to polecam mojego sąsiada :) bierze 50zł za komplet, przyjeżdżają do niego mechanicy z AUTOMACHERa i oni klientowi liczą 200 za przetaczanie :)

Opublikowano

hej dawno mnie tu nie było :-) przyjezdżąją jeszcze B5tki ? na spoty ? :-)

Opublikowano

przyjeżdżają :)

Opublikowano

masakra od 23 godziny do rana wydzwaniali ale dowiem się kto to zrobił i potem podam dane osoby który lubi bawi się

olx.pl znalazło człowiek i też sprawa idzie na policję.

o to co jaką wiadomość dostałem od nich

Wskazane ogłoszenie zostało usunięte.

Z uwagi na obowiązującą nas Ustawę o ochronie danych osobowych nie możemy udostępnić Ci żadnych danych Ogłoszeniodawcy. Z naszej strony wszystkie informacje dotyczące ogłoszenia i Użytkownika zostaną zabezpieczone i przekazane policji na jej pisemny wniosek. OLX.pl zawsze chętnie współpracuje z organami ścigania.

Opublikowano

Dzisiaj odstawiłem auto do mechanika. Coś się tłukło pod spodem. Diagnoza jednego mechanika : dwumas (koszt nowego z montażem około 2000), diagnoza drugiego - przegub wewnętrzny - występuje z półośką chyba więc koszt to około 350 - 400 z robocizną. Mam nadzieję że to będzie ta druga opcja :D

Opublikowano

Dzisiaj odstawiłem auto do mechanika. Coś się tłukło pod spodem. Diagnoza jednego mechanika : dwumas (koszt nowego z montażem około 2000), diagnoza drugiego - przegub wewnętrzny - występuje z półośką chyba więc koszt to około 350 - 400 z robocizną. Mam nadzieję że to będzie ta druga opcja :D

najpierw powiedź co się dzieje :D

podczas hamowania na prostej drodze puszczonymi rękami z kierownicy rzuca ci samochodem ??, są jakieś drgania podczas przyśpieszania ??

Opublikowano

właśnie że nic budą nie trzęsie. pedał sprzęgła chodzi idealnie. kiedy daję buta słychać trzaskanie z lewej strony pod silnikiem. nie wydaje mi się żeby to był dwumas i nie uśmiecha mi się kupno nowego za 2 koła do 10-cio letniego auta.