Opublikowano 27 Listopada 200817 l Autor Chodzi tylko o moderkę rozumiem ? Na spoty będziesz zaglądał. Tak, na spoty bede zagladał Sławek przestań pierd... bo Ci a4-kowicze z RZE wpierd... o Kufa..., od Krakowa wpier.ol mam zaklepany i jeszcze od swoich
Opublikowano 27 Listopada 200817 l Autor :polew: Jeszcze chwile i od całej Polski bede mial przewalone :polew:
Opublikowano 27 Listopada 200817 l :polew: Jeszcze chwile i od całej Polski bede mial przewalone :polew: Co tu dużo mówić : "Dół jak chu..."
Opublikowano 27 Listopada 200817 l Autor :polew: Jeszcze chwile i od całej Polski bede mial przewalone :polew: Co tu dużo mówić : "Dół jak chu..." hehe widze, że mój awatarek sie spodobał
Opublikowano 27 Listopada 200817 l Sławek przestań pierd... bo Ci a4-kowicze z RZE wpierd... Właśnie Sławku, przestań pier...
Opublikowano 27 Listopada 200817 l o kurfa :shocked: :shocked: jak już Jarko zaczyna przeklinać to jest dead line :decayed: :decayed: teraz zaczną lecieć sierpowe :naughty:
Opublikowano 27 Listopada 200817 l Może zaglądniesz do nas 7-go [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 16:42_________________________________________________Zdecydowałem dzisiaj, że rezygnuję z moderowania naszych wątków spotowych, nie bede też aż tak angazował się w organizacje spotów w Rzeszowie Ojcze dyrektorze co Ty pierd...lisz :shocked:, :sorry: lód z Podkarpacia Cię potrzebuje
Opublikowano 28 Listopada 200817 l o Kufa..., od Krakowa wpier.ol mam zaklepany i jeszcze od swoich I od Warszawy też.
Opublikowano 28 Listopada 200817 l Spokojnie panowie to tylko mięsiączka :gwizdanie: Przejdzie jak z bicza strzelił
Opublikowano 28 Listopada 200817 l Spokojnie panowie to tylko mięsiączka :gwizdanie: Co, pełnia była ostatnio
Opublikowano 28 Listopada 200817 l Autor SŁAWKU dlaczego ????? Czy żeśmy zasłużyli?? Zostań z nami !!!! Aramis, ale ja nigdzie nie odchodze..., zostaje w Klubie, bede wpadał na spoty. Mniej angazowania z mojej strony tylko bedzie.
Opublikowano 28 Listopada 200817 l Autor Żenisz się czy co?? Nic mi o tym nie wiadomo..., poinformuje Was jak cos bedzie na rzeczy
Opublikowano 28 Listopada 200817 l Zaskoczyłeś wszystkich bo tendencja jest walczyć o władzę a nie ją oddawać. Byli tacy co się nawet obrazili bo nie dostali rangi moderatora.
Opublikowano 28 Listopada 200817 l Autor Byli tacy co się nawet obrazili bo nie dostali rangi moderatora. wiem wiem
Opublikowano 28 Listopada 200817 l Byli tacy co się nawet obrazili bo nie dostali rangi moderatora. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Byli, znamy ich...przypadki których lepiej nie naśladować [br]