Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wlasnie slyszalem ze ta kostka pod fotelem pasazera moze sie luzowac i to nie tylko w audi ale wogole czesto sie to zdarza

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Skalar chyba opowiadał kiedys na spocie, że rozwiązał ten problem u siebie jakoś :good: Trzeba bedzie podpytac :)

Opublikowano

Skalar chyba opowiadał kiedys na spocie, że rozwiązał ten problem u siebie jakoś :good: Trzeba bedzie podpytac :)

Niestety nie chciało mi się :gwizdanie: Problem leży (przynajmniej u mnie) w złączu poduszki które mam pod siedzeniem kierowcy. Jak nim nie ruszam jest ok. Pojadę na myjnie, gość cofa siedzenie do tyłu na maxa i potem mam błąd. Trzeba wyjąć najlepiej całe siedzenie i przeczyścić tą wtyczkę jakimś sprayem do elektroniki. Instrukcja jest gdzieś na forum. Jak znajdę to Wam zapodam. Tylko uważajcie, bo na forum niestety Adamów Słodowych nie brakuje :polew:. Jak czytam czasami jakie goście eksperymenty robią z poduszkami to się włosy jeżą na głowie :piroman:. Airbag to nie zabawka. Tak samo jak uratować może zabić :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: siedząc w pracy znalazłem ciekawy wątek. Poczytajcie a uśmiech Wam z twarzy nie zejdzie przez godzinę :buhaha::

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_awx_19_tdi_200km_i_moze_troche_wiecej-t55842.0.html

Opublikowano

Niestety nie chciało mi się :gwizdanie: Problem leży (przynajmniej u mnie) w złączu poduszki które mam pod siedzeniem kierowcy. Jak nim nie ruszam jest ok. Pojadę na myjnie, gość cofa siedzenie do tyłu na maxa i potem mam błąd. Trzeba wyjąć najlepiej całe siedzenie i przeczyścić tą wtyczkę jakimś sprayem do elektroniki. Instrukcja jest gdzieś na forum. Jak znajdę to Wam zapodam. Tylko uważajcie, bo na forum niestety Adamów Słodowych nie brakuje :polew:. Jak czytam czasami jakie goście eksperymenty robią z poduszkami to się włosy jeżą na głowie :piroman:. Airbag to nie zabawka. Tak samo jak uratować może zabić :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: siedząc w pracy znalazłem ciekawy wątek. Poczytajcie a uśmiech Wam z twarzy nie zejdzie przez godzinę :buhaha::

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_awx_19_tdi_200km_i_moze_troche_wiecej-t55842.0.html

hehehe, ale z drugiej strony mowi sie: "morda nie szklanka" :polew:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 20:42_________________________________________________hahaha a w tym linku to goscia zniszczyli strasznie :polew:

Opublikowano

Zmieścimy sie nie ma innej opcji :naughty:

GM pozdro spotakliśmy sie dziś o 10 na podkarpackiej ale gadałeś przez fona i nie widziałeś :disgust:

sorka dsz33, ale Cię nie zauważyłem , fakt jechałem o tej porze i prawdą też jest to ze gadałem przez telefon :embarrassed: (no wiesz jak to jest jak kobita zadzwoni :kox:)

Opublikowano

A no nie jak kobita dzwoni to nie ma bata :polew:

Zostało Ci wybaczone :naughty:

Opublikowano

A no nie jak kobita dzwoni to nie ma bata :polew:

Zostało Ci wybaczone :naughty:

:notworthy: :notworthy: dziekuję :dance2:

Opublikowano
  • Autor

Rozesłałem wczoraj troche PW do z informacją o niedzielnym spocie :naughty: Ciekawe czy ktoś nowy sie zjawi :mysli:

Opublikowano

Rozesłałem wczoraj troche PW do z informacją o niedzielnym spocie :naughty: Ciekawe czy ktoś nowy sie zjawi :mysli:

Nooo to jednak czuwasz nad nami :wink4::good:

Opublikowano
  • Autor

Nooo to jednak czuwasz nad nami :wink4::good:

Tak troche :wink4:

Opublikowano

na chybił trafił ? :wink4:

Ja nowy 90 % przyjechać

Wy mnie przyjąć ? :co:

Opublikowano
  • Autor

na chybił trafił ? :wink4:

W szukajce wpisałem Rzeszów i wysłałem do kilkunastu osób które zarejestrowały sie w ostatnim czasie i które przywitały sie w Newbie :good:

Opublikowano

Witam - też bym przyjechał ale nie jestem pewny na stówe bo rodzinka jest umówiona na niedzielę u mojej siostry Barbary no i sam nie wiem jak to zrobić bo spot jest po południu , no sie zobaczy :kwasny::mysli:.

Pozdrawiam wszystkich :good: :>

Opublikowano

Pierwszy, pierwszy .......................... :dance: dziś posta napisałem :kox:

Opublikowano

Piszę się na listę obecnych :).

Ps. Panowie sprawdzi mi ktoś przy okazji kompa w aucie?

Opublikowano

skalarx a ty jak mi ostatnio sprawdzales licznik to parzyles czy moze nie jest ustawiony na mile?

Opublikowano
  • Autor

inco dalej Ci ten licznik zle pokazuje?

Opublikowano

No i kto się pisze na jutro??? :naughty: Moja Audi już umyta czeka w garażu :kox:

Opublikowano

inco dalej Ci ten licznik zle pokazuje?

mhm :confused4: tylko i tak mam zamiar go zmienic na ten z bialym podswietleniem bo w tym fis juz sie konczy

pozatym jak zaloze concerta ll to na tym co mam nie bedzie sie wyswietlalo info z radia i bedzie sie wylaczalo co godzine

ale nie wiem kiedy ten licznik zdobede wiec jaby dalo rady naprawic ten aktualny bez kosztow to bylo by fajnie :)

troche nagmatwalem, ale mam nadizjee ze zrozumiales :>

No i kto się pisze na jutro??? :naughty: Moja Audi już umyta czeka w garażu :kox:

ja jeszcze dzisiaj bede troche jezdzil wiec niema sensu myc, jutro przez samym spotem postaram sie to zrobic, bo teraz to ciezko poznac ze to audi :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

Ja dziś umyłem od szyb w dół bo nie wiedziałem czy to moje :a4fan:

Ale jutro jeszcze przed spotem jak bedzie pogoda to umyje :decayed:

Chyba że można wpaść na spota brudasem :gwizdanie: