Opublikowano 23 Marca 201610 l wchodzę tylko ze sprawą R7-Jarek Kolegi z innego klubu Chodzi o lampy do b6 które kolega zapomniał napisać za pobraniem 300zł i wysłał całe dane do Jarka dziewczyny ,mam nadzieję że sprawę się rozwiąże Wszystko już zostało uregulowane . Przekaż "koledze" że podłokietnik odesłałem a pieniądze za lampy zostały przelane na wskazane konto. Jego niedopatrzenie że nie wpisał pobrania a na liście przewozowym nie było do Niego nr telefonu więc czekałem 3 dni aż się ze mną skontaktuje żeby załatwić sprawę jak Dżentelmen ;-)
Opublikowano 23 Marca 201610 l Koledzy chyba trzeba tu wszystkich pogodzić żebyśmy byli znowu rodzina związaną z motoryzacja. Szkoda czasu i życia na takie pierdoły zresztą nikt nie jest idealny.
Opublikowano 23 Marca 201610 l Kamaz nikt sie tu nie gniewa ani nic , wszystko na własne życzenie , koniec tematu.
Opublikowano 23 Marca 201610 l Autor Tak naprawdę to nie ma kogo godzić bo wszystko jest ok. Harry wybrał inne forum, inne klimaty i to jest jego sprawa. Fajnie by było w tym roku zorganizować gdzieś grilla klubowego. Jeśli znacie jakieś miejscówki to wrzucajcie w wątek
Opublikowano 23 Marca 201610 l Fajnie by było w tym roku zorganizować gdzieś grilla klubowego. Jeśli znacie jakieś miejscówki to wrzucajcie w wątek pomysł dobry , coś pomyślimy
Opublikowano 23 Marca 201610 l To dobrze ze nikt się nie gniewa bo już Bicka spompowałem ale jak wszystko ok to wybaczam .
Opublikowano 23 Marca 201610 l Tak naprawdę to nie ma kogo godzić bo wszystko jest ok. Harry wybrał inne forum, inne klimaty i to jest jego sprawa. Fajnie by było w tym roku zorganizować gdzieś grilla klubowego. Jeśli znacie jakieś miejscówki to wrzucajcie w wątek Pierwsza myśl, jak byłem tam na weselu u znajomego to wypatrzyłem "grzybka grillowego" - fajne miejsce Pierwsza propozycja: http://www.janiowewzgorze.pl/restauracja/grzybek-grillowy/ Druga może być nad wisłokiem, też ciekawe miejsce To dobrze ze nikt się nie gniewa bo już Bicka spompowałem ale jak wszystko ok to wybaczam . Kamaz, Ty zawsze masz spompowanego bicka Edytowane 23 Marca 201610 l przez Zieluu
Opublikowano 24 Marca 201610 l Jako nowa na forum zapraszam na jakiś spot w Bieszczady! W Bieszczadach mozemy zrobic ZLOCIK jakis
Opublikowano 24 Marca 201610 l Trzecia propozycja grila u mnie w mieście miejscówka w lesie są ławki jakieś domki zresztą się wrzucę jakieś foto to sami ocenicie
Opublikowano 24 Marca 201610 l właściwie chyba żadna różnica spot czy zlot ? nie znam się w każdym bądź razie zapraszam, jest wiele fajnych miejsc Edytowane 24 Marca 201610 l przez anetaa
Opublikowano 24 Marca 201610 l Autor Podstawowe pytanie, co chcemy zorganizować..., jednodniowy grill czy coś z wynajętymi domkami sobota-niedziela?
Opublikowano 24 Marca 201610 l hmm no jak grill to przy pifku by też usiadł jak cos to juz weekend mi sie wydaje
Opublikowano 24 Marca 201610 l Tomek - miałeś już nie pić :/ odezwał sie ten co mi często przysyła smsy typu "pijanym"
Opublikowano 26 Marca 201610 l jak Tomek napisał, weekendowy przy piwku Wesołych Panie i Panowie! Edytowane 26 Marca 201610 l przez Zieluu
Opublikowano 26 Marca 201610 l pare kilometrów odemnie http://www.fakt.pl/polska/wypadek-busa-w-weryni-na-podkarpaciu,artykuly,620997.html