Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

domyślam się , nie na darmo Maciek dzisiejszy cały dziń spędził na " szmacie" :decayed:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 02:28_________________________________________________sprzęt do zdjęc tez pełna profeska :cool1:, także zdjęcia muszą być :kox:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 02:30_________________________________________________szkoda tylko że nie załapałem sie na sesję swoim brudasem, zawinąłem zbyt szybko :cool1:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Jak zmienisz felunek to sie ustawimy we trzech..., bedą fele 17" 18" i 19" :kox:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: ok trzymam za słowo , ale sesja musi być wieczorna :rolleyes:
Opublikowano
  • Autor

Tylko wieczorna.., najlepsze wtedy wychodzą :kox:

Opublikowano

Marcin :bicz: :bicz3: :rant::foch::bicz2::ssij: :laghing2:

A zdjęcia są MEGA!

Opublikowano

witam :hi:

[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 09:47_________________________________________________......... ale shit w F1 :thumbdown: , wiem ze to sport , ale mozna sie "zdenerwować" jak sie cos takiego widzi :evil:

Opublikowano

Siema Maciek :hi: I jak odeszła Cię ochota na kiere ESke? :tongue4:

Opublikowano

Grzesiek dalej mam w planach, ale teraz przymusowo naszła mnie ochota na szybę czołową :polew:

Opublikowano

Kamyczek z pod cieżarówki ? :confused4:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 11:08_________________________________________________A teraz środeczek wygląda tak:

7b709034745ce108m.jpg

:> Fotka zrobiona na szybko dziś w garażu. Przy okazji jeszcze raz podziękowania dla Michała K. za profesjonalne podejście do sprawy :good:

Opublikowano

oooo nieźle ;)

Kamyczek kamyczek :wallbash:

Opublikowano

Jesli bym wpadl na spota do Was :tongue4: Ktory dalby mi sie przejechac audiczką ? :gwizdanie:

Opublikowano

Jesli bym wpadl na spota do Was :tongue4: Ktory dalby mi sie przejechac audiczką ? :gwizdanie:

jedynie z prawej strony jako pasażer :decayed::tongue4:

Opublikowano

jesli to cos zmienia, to mam 5 lat prawojazdy :P Zdawalem w zimie :P. Wcdzesniej biernie jezdzilem na KJS-ach i super OS-ach :P Wiec jezdzic umiem ;)

Opublikowano

jesli to cos zmienia, to mam 5 lat prawojazdy :P Zdawalem w zimie :P. Wcdzesniej biernie jezdzilem na KJS-ach i super OS-ach :P Wiec jezdzic umiem ;)

Nie wątpię w Twoje umiejętności ale dla większości z nas nasze auta to tak jak nasze kobiety - koledze się nie odstępuje :decayed:

Opublikowano

nasze auta to tak jak nasze kobiety

Dobra, to ktory mi sie da przejechc, stawiam jego Niuni prysznic na stacji :decayed:

Opublikowano

Jak zmienisz felunek to sie ustawimy we trzech..., bedą fele 17" 18" i 19" :kox:

Ja też chcę z Wami na taką sesje podjechać :tongue4: Zobaczyłbym co to lustro potrafi :naughty:

Opublikowano

Ja też chcę z Wami na taką sesje podjechać :tongue4: Zobaczyłbym co to lustro potrafi :naughty:

musisz juz ze Sławkiem gadac, ale jest jeden warunek musisz mieć 16 cali :polew:

Opublikowano

Niedługo dołącze do was chlopaki

Pozdrawiam :tongue4: