daemon Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam Czlowieka nie ma 1 dzien i tu tyle do czytania Slawku a co do profesjonalnej sesji zdjeciowej w twoim wykonaniu to mozna by sie bylo zalapac, spelniam warunek moja audika obuta w 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam witka Krzyniu , dawno Cię tu nie było , juz myslałem ze tak Ci sie spodobało w Bukowinie że postanowiłeś tam wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Siemka Marcin nie nie narazie sie nie wybieram a nie bylo mnie bo niestety trzeba pracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 No z tego co ja tu widze to Sławek chyba na następnym spocie będzie musiał każdemu zrobić sesje GM będziesz już na spocie na 17 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 No z tego co ja tu widze to Sławek chyba na następnym spocie będzie musiał każdemu zrobić sesje Nareszcie będe miał okazje sobie dorobić pare zł za zdjęcia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 No z tego co ja tu widze to Sławek chyba na następnym spocie będzie musiał każdemu zrobić sesje Pierwsze to chyba będą free na zachęte ?? Nareszcie będe miał okazje sobie dorobić pare zł za zdjęcia :polew: Pierwsze to chyba będą free na zachęte ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 to taka pogoda a zapowiedzi sa jeszcze bardziej obiecujace wiec pewnie juz wszyscy ktorzy posiadaja felunek to zarzuca na niedzielnego spota [br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 20:05_________________________________________________Slawek to druga pensja wpadnie za zdjecia szybko odrobisz aparat :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 No i po ładnej pogodzie. Skalar i w BIeszczadach potrafiło być tyle śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Od wtorku już ma być słonecznie i tak do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Oby. Myślę że już śniegiem nie sypnie. W przyszłą sobotę już letnie wreszcie założę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jest tu kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jest tu kto jestem jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jest tu kto jestem jestem Ty to zawsze jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 a gdzie reszta bandy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja jestem Madas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 i to się chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 O i Sławek sie zmył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 O i Sławek sie zmył Ja przed godz 22 zawsze sie zmywam na chwile :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 dokładnie ...interesu dopilnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi