Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać aleście nawalili stron.

Spot Vaga impnuje ale tylko pod kątem ilości samochodów.

Ja sobie zapomniałem o tym bo byśmy wpadli z rodzinką bo nudy były w niedzielę.

Dibo fajnie ten furak wygląda na alu. Rzuca się w oczy. Machałem Ci ręką ale zapatrzony byłeś przed siębie jak kierowca emeryt.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Byliśmy dziś na spocie VAGa i kosmos- było chyba ze 100 aut ale A4 może kilkanaście. Królowały Golfy :decayed:

[/quot

Siema chlopaki

dokladnie duzy zlot vag'a , dzisiaj krolowaly golfy ale nie ma sie co martwic za tydzien beda krolowac audiki :good: :good:

też byłem na tym zlocie GOLF MK II :decayed:

Opublikowano

Dibo fajnie ten furak wygląda na alu. Rzuca się w oczy. Machałem Ci ręką ale zapatrzony byłeś przed siębie jak kierowca emeryt.

Zauważyłem Cię ale w ostatniej chwili i nawet nie miałem jak machnąć :tongue4: Alu robią robotę tylko szkoda że nie robili ich w 19" :confused4:

Opublikowano

Prawe lusterko duże od anglika, wymiana szkła i jest :good: Co do sterowania to wyszły jaja bo sprawdziłem najpierw i było góra/dół z prawo/lewo zamienione. Sprawdziłem miernikiem napięcia żeby dojść które kable do których, przepiąłem i niby było OK jak sprawdzałem. Przykręciłem lusterko, wsiadłem do samochodu i dalej jest jak było :shocked: W każdym bądź razie rozbiorę jeszcze raz i kable w wtyczce przełożę. Gorzej z tym obróceniem prawo z lewo i góra z dołem. Wygląda jakby silniczki w tym angielskim lusterku pracowały odwrotnie i inaczej się obracały w zależności czy jest +12V i -12V. Nie wiem czy nie będę musiał przełożyć silniczków z małego lusterka :mysli:

A na jakie szkło trzeba wymienić :mysli:

Opublikowano
  • Autor

skalarx bedziesz w niedziele na spocie :naughty:

Opublikowano

skalarx bedziesz w niedziele na spocie :naughty:

Si :polew:

Opublikowano

cześć chłopaki .. :hi:

dawno mnie nie było tutej :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Cześć Madas :hi:

Faktycznie wieki Cie u nas nie widziałem :gwizdanie:

Co tam dobrego słychać w wielkim świecie :naughty:

Opublikowano

Co tam dobrego słychać w wielkim świecie :naughty:

To nie wiesz co słychać w Rzeszowie? :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

A na jakie szkło trzeba wymienić :mysli:

Prawe jest sferyczne także pewnie na takie musisz wymienić. Ja brałem od guardiana bo miał jedno na zbyciu.

Opublikowano

oprócz znanych mi pięknych autek , przykro mi przyznać ale reszta vagów to same kible ,aż wstyd , może z 5 bym wybrał z całej tej watachy :confused4

Nie każdy może bujac się A4 z 2000 roku.. pierwsze pomyśl zanim napiszesz :disgust:

Opublikowano

Lyszyk, Tomkowi napewno nie chodziło o wiek tych aut tylko o sposób ich "tuningu"

Opublikowano

oprócz znanych mi pięknych autek , przykro mi przyznać ale reszta vagów to same kible ,aż wstyd , może z 5 bym wybrał z całej tej watachy :confused4:

I po co tak cwaniakować? Masz tak krytykować to lepiej w ogule nie pisz. Każdy jeździ czy chce albo tym na co go stać.

Opublikowano

kasuje na VAG'u wszystkie posty związane z tą wypowiedzią a moje zdanie jest takie:

M4aciek jeżeli uważasz ze nazwanie czyjegoś samochodu "kiblem" nie jest obrażaniem jego właściciela to rzeczywiście się nie zrozumiemy :-/ gdyby chciał cokolwiek napisać a nikogo nie obrażać mógł napisać tak jak Ty to powiedziałeś - że nie podobają mu się modyfikacje stylistyczne 95% samochodów jakie były na spocie (było 170 samochodów) z czego ponad 100 VAG'ów skoro napisał ze z 5 by wybrał to nie musiał chyba pisać ze reszta to kible i myśle ze nie ma co dalej prowadzić tej "debaty" nie chodzi o to ze mu sie nie podoba bo ma do tego prawo chodzi o obrażanie ludzi którzy z tych lub innych względów muszą lub chcą jeździć takimi kiblami

Opublikowano

Klaudiusz ja z nikim nie debatuje, wyrażam swoje, obiektywne zdanie. Dobrze robisz że kończysz te beznadziejne wywody na Vag-u. :hi:

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie i może skończcie już te kłótnie bo to bez sensu.

Opublikowano
  • Autor

Panowie spokojnie :cool1: Nie ma się co spinać..., Ive użył nieodpowiednich słów, ale nie ma co z tego robić afery :)[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 10:44_________________________________________________Uprzedzam, że każdy następny post w tym temacie bedzie usunięty :evil:

Opublikowano

no to super :naughty: wreszcie skończy się Wasze spamowanie w tym temacie - temat jest "Spoty Rzeszowskie" i każdy następny post w tym temacie będzie kasowany co oznacza ze nikt już tutaj nic nie napisze :polew:

Opublikowano
  • Autor

bracus łapiesz mnie za słowa..., każdy następny post nawiązujący do wypowiedzi Iversona bedzie kasowany :cool1:

Opublikowano

W końcu to jest forum Audi A4 i może na tym by się było warto skupić? Temat VAG-podkarpacie może lepiej poruszać na forum właśnie tej imprezy/spotkań itd? :hi:

A teraz o spocie w niedzielę. Robimy jakiegoś grilla czy spot standardowo na podpromiu?