Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l dobranoc Adaśko [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2009, 00:27_________________________________________________ Ja Cie zapraszam na a tu olewka :gwizdanie: Sławku to nie olewka, tylko teraz mam zawrót głowy na maxa, i uwierz mi że sam z dnia na dzień nie mogę nic zaplanować
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Marcin.... będzie nowy, mały klubowicz? Odwalić się od mojej randki, Sławek cwaniaczek jeszcze za mną jeździł, żeby obczaić gdzie jestem :bicz3:
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Marcin.... będzie nowy, mały klubowicz ........ :drool: to gratuluje, skoro po pierwszej randce już takie zobowiązania :tongue4:
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Autor Odwalić się od mojej randki, Sławek cwaniaczek jeszcze za mną jeździł, żeby obczaić gdzie jestem :bicz3: No co Ty..., przypadkiem zobaczyłem Twoje auto..., rzuca sie w oczy na 19"
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Widzę że ostatnio wątek się rozkręcił i wszyscy coś piszą gdzie [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2009, 11:28_________________________________________________cześć wszystkim tak w ogóle
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Widzę że ostatnio wątek się rozkręcił i wszyscy coś piszą Raczej kiedy
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Sławku - była dziś sesja na 3- go Maja :naughty: e tam sesja, maly pokazik dla fotoreporterow :>
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Autor Sławku - była dziś sesja na 3- go Maja :naughty: Marcin jaka sesja Stała tam moja furmanka dłuższą chwile bo byłem na meczu, ale o żadnej sesji nic nie wiem
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Sławku - była dziś sesja na 3- go Maja :naughty: Marcin jaka sesja Stała tam moja furmanka dłuższą chwile bo byłem na meczu, ale o żadnej sesji nic nie wiem aaaaaaaaa to straż miejska robiła zdjęcia :polew:
Opublikowano 19 Kwietnia 200917 l Sławku - była dziś sesja na 3- go Maja :naughty: Marcin jaka sesja Stała tam moja furmanka dłuższą chwile bo byłem na meczu, ale o żadnej sesji nic nie wiem aaaaaaaaa to straż miejska robiła zdjęcia :polew: to była sesia zdjęciowa do programu UWAGA PIRAT :polew:
Opublikowano 19 Kwietnia 200917 l eeee tam. Gdzie? To będzie samochód w katalogu mandatów za złe parkowanie. Z wykazem cen za taki manewr i przykładowymi zdjeciami.
Opublikowano 19 Kwietnia 200917 l kto jedzie na spota V.A.G podkarpacie oprócz mnie i Sławka? (palec pod budkę)