Dibo Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Tylko że u mnie obrony są w piątki, no i z tego co się dowiedziałem to będą chcieli wszystko zrobić jak najszybciej także jest szansa że mnie właśnie złapie w ten piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Tylko że u mnie obrony są w piątki A u mnie w soboty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 no i naspamiliście 500 stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam wszystkich ponownie ... No więc wróciłem do Polski (dzisiaj). Teraz będę musiał nadrobić zaległości z forum poczytać nowości... Widzę, że są koszulki klubowe . No więc już jest (PRAWIE) 501 strona . A jeżeli chodzi o Spot 7 czerwca to może gdy będzie więcej osób niż ostatnio to gdzieś pojedziemy na inną miejscówkę niż podpromie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Przepraszam ze wcinam sie w temat ale znacie taki komis w Rzeszowie ALE-AUTO?? Stoi tam cos takiego i chcialbym sie wybrac po ten samochodzik a mam 400km http://otomoto.pl/audi-a4-1800-16v-turbo-180km-zadbany-C8710670.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erea1 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witajcie, Odwiedzając 18 maja Rzeszów, w poszukiwaniu miejsca parkingowego trafiłem na pewną uliczkę w Centrum, na której zatrzymałem się za ładną B5. Po podjechaniu bliżej spotkała mnie miła niespodzianka. Miała klubową ramkę. Pozdrowienia dla kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Przepraszam ze wcinam sie w temat ale znacie taki komis w Rzeszowie ALE-AUTO?? Stoi tam cos takiego i chcialbym sie wybrac po ten samochodzik a mam 400km http://otomoto.pl/audi-a4-1800-16v-turbo-180km-zadbany-C8710670.html wszystko się zgadza jest tam taki komis samochodowy, jak znajdę chwile czasu to mogę podjechać zobaczyć to autko, aczkolwiek rzeczoznawcą nie jestem, także moge wyrazić tylko swoje odczucja co do tego auta . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Szukam sedana w dieslu do 22tys. zł. Koniecznie sedan i koniecznie 1.9TDI, help me! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Szukam sedana w dieslu do 22tys. zł. Koniecznie sedan i koniecznie 1.9TDI, help me! dla Ciebie ????? w końcu dojrzałeś do tego, że sedan jest ładniejszy :tongue4: Maciuś ale Ty dumny jeździsz tym swoim karawanem -wczoraj 12;40 ul. REJTANA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 JEST 5 MIEJSC WOLNYCH NA ZLOT LETNI W PILE 10-12 lipiec !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Przepraszam ze wcinam sie w temat ale znacie taki komis w Rzeszowie ALE-AUTO?? Stoi tam cos takiego i chcialbym sie wybrac po ten samochodzik a mam 400km http://otomoto.pl/audi-a4-1800-16v-turbo-180km-zadbany-C8710670.html wszystko się zgadza jest tam taki komis samochodowy, jak znajdę chwile czasu to mogę podjechać zobaczyć to autko, aczkolwiek rzeczoznawcą nie jestem, także moge wyrazić tylko swoje odczucja co do tego auta . pozdrawiam bylbym dozgonnie wdzieczny i jescze 1dzien dluzej Praca silnika mnie mocno interesuje bo to AJL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 jutro po 17-ej postaram się tam zajrzeć, ewentualnie może wyrobie sie przed praca to sie odezwe po 10-ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 No to dzieki... Co by mnie najbardziej interesowalo no to jak jest z silnikiem czy suchy i czy cicho pracuje no i wizualnie oczywiscie tez... Bo z Wloch to mam kiepskie doswiadczenia z samochodami :gwizdanie: Takze to i czy wszystko dziala w srodku: znaczy fis i elektryka no i jak jest z zawiasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 zapraszam do zakupu , nowa seria nowa edycja http://www.a4-klub.pl/smf/logo_wersja_chromowana_metalowa_lakierowana_dwukolorowa-t56021.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 A co do piły jedzie ktoś z Rzeszowa? może bym się wybrał. Co do spotu rzeszowskiego to owszem jak będzie nas trochę można gdzieś skoczyć, myślałeś coś konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Wcześniej planowany było... Trzebownisko na jakimś parkingu przy szkole? Dokładnie nie pamiętam. No ale nie pojechaliśmy, bo niestety była nas mniej liczna grupa . :] ja chyba teraz na każdy będę wpadał, bo mi się za***iście podoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ja chyba teraz na każdy będę wpadał, bo mi się za***iście podoba . :good: :oklaski: :oklaski: :oklaski: tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 A co do piły jedzie ktoś z Rzeszowa? może bym się wybrał. ja jade ja chyba teraz na każdy będę wpadał, bo mi się za***iście podoba . Bardzo dobre podejście do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Sam jedziesz Sławek? Z doświadczenia powiedz czy samemu warto? Czy lepiej jednak kogoś postarać się wydrzeć ( z czym może być ciężko). A co do zlotu jak tylko ściągną mi gips to na pewno się zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Ja jade sam tylko dlatego, że mam zonke w ciązy. Na zimowy napewno pojedziemy juz w trójkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi