Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok :kox:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:):good:
Opublikowano
  • Autor

Ok :kox:

noo zapraszamy :naughty: Dawno Cie nie było w Resie :gwizdanie:

Opublikowano

Na razie 0 czasu.. :thumbdown:

Zreszta gdzie ja sie bede porywac taka padlina, jeszcze po drodze mi sie zepsuje.. :kox::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Zreszta gdzie ja sie bede porywac taka padlina, jeszcze po drodze mi sie zepsuje.. :kox::wink4:

:shocked: :shocked:

żartujesz sobie? :cool1:

Opublikowano

Witam

Jestem na forum już jakiś czas ale chciałbym się przywitać oficjalnie z kolegami z Podkarpacia jako że mieszkam blisko Rzeszowa a za niedługo już w Rzeszowie :)

Panowie chcę wymienić plecionkę i może kata wywalić ale zobaczę pierwsze w jakim jest stanie. Możecie kogoś polecić. Na Białej krzyknął sobie 300 zł !!!!

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam

Jestem na forum już jakiś czas ale chciałbym się przywitać oficjalnie z kolegami z Podkarpacia jako że mieszkam blisko Rzeszowa a za niedługo już w Rzeszowie :)

Panowie chcę wymienić plecionkę i może kata wywalić ale zobaczę pierwsze w jakim jest stanie. Możecie kogoś polecić. Na Białej krzyknął sobie 300 zł !!!!

Pozdrawiam wszystkich

pytaj grzes 1150 :>

Opublikowano

tom2009 daj znać jeżeli będziesz coś wiedział i się szykował na wywalenie kata. Też bym się podpiął do tej akcji :decayed: .

Opublikowano

Ja bym Wam to pocioł, powybijał i pospawał ale jak narazie nie mam czasu :confused4: Zapowiada się ciężki tydzień. A jak nie to popytajcie u nich: http://www.tlumiki.ipr.pl/ U nich kupowałem plecionke a robiłem sam. W miejsce kata wspawałem rure.

Opublikowano

Pytałem tam na ulicy Borowej i na Białej koło Rzeszowa i cena około 300 zł !! Strasznie dużo chyba ?

Opublikowano

Pytałem tam na ulicy Borowej i na Białej koło Rzeszowa i cena około 300 zł !! Strasznie dużo chyba ?

Sporo sobie wołają za tą usługę :blink:

Opublikowano

no i właśnie w takich chwilach przydaje się garaż i trochę wolnego czasu...

Opublikowano

no i właśnie w takich chwilach przydaje się garaż i trochę wolnego czasu...

Do tego jeszcze trochę kluczy, spawarka i szlifierka kątowa :tongue4: No i piwko żeby schładzać spawy :>

Opublikowano

Nie do końca rozumiem za co 300 zł za samą robociznę to dużo moim zdaniem - Staszek na (byłej) Przybyszówce zrobi taniej

Jeżeli za robociznę + plecionka + rura kwasówka w miejsce katalizatora to są "normalne" pieniądze za taką usługę.

Bo to jest i trochę roboty i trochę spawania.

Opublikowano

Nie do końca rozumiem za co 300 zł za samą robociznę to dużo moim zdaniem - Staszek na (byłej) Przybyszówce zrobi taniej

Jeżeli za robociznę + plecionka + rura kwasówka w miejsce katalizatora to są "normalne" pieniądze za taką usługę

Wszystko z materiałem ale czy rurka kwasówka to niewiem.

Opublikowano

zadzwoń do Staszka i zapytaj za ile by to zrobił

Bieniek Stanisław. Tłumiki i katalizatory

35-505 Rzeszów, Dębicka 90

Tel.: 602 53 05 44

Opublikowano

czesc koledzy

Co do wycinania kata to polecam staszka, robilem u niego i pelen profesjonalizm :good:, a co do ceny to juz nie pamietam ale nie byla to duza kwota :wink4:

Opublikowano

czesc koledzy

Co do wycinania kata to polecam staszka, robilem u niego i pelen profesjonalizm :good:, a co do ceny to juz nie pamietam ale nie byla to duza kwota :wink4:

Wstawił rurkę czy puchę zostawił ?

Opublikowano

Może i ja pojawię się na najbliższym spocie, chyba że zostanę oglądać derby :kox: Przy czym jak już przyjadę to brudnym samochodem :decayed:

Opublikowano

jak już przyjadę to brudnym samochodem :decayed:

Nic nowego , napisz lepiej że JAK ZWYKLE brudnym samochodem :tongue4:

:polew: :polew: :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :wink4: