Szuder Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Mam nadzieje, ze nie będzie błędów na FISie :th:
angela Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Angela wie , że w konfrontacji z kumplami z Klubu nie ma szans Iverson, ja tylko chcialam przypomniec,ze jestem w lepszej sytuacji .........hehe..nie dosc,ze jest moj ...to jeszcze jestem jego kumpela z klubu-
Szuder Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Angela wie , że w konfrontacji z kumplami z Klubu nie ma szans Iverson, ja tylko chcialam przypomniec,ze jestem w lepszej sytuacji .........hehe..nie dosc,ze jest moj ...to jeszcze jestem jego kumpela z klubu- W takim razie, to ja nie mam więcej pytań... :polew:
angela Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 W takim razie, to ja nie mam więcej pytań... :polew: Szuder :polew:
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Qurva!!! takie branie jak Sławeq to ja nawet w przedszkolu nie miałem
Szuder Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Angel, jak z kołami letnimi??? Temat zawisnął w próżni??? :polew:
angela Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Angel, jak z kołami letnimi??? Temat zawisnął w próżni??? :polew: No kolka beda ale nowki zimowki..... A tak powaznie, to nie moge pojechac nawet teraz do domu po kola letnie.......bo jezdze na 3 zimowkach i zapasie-letnim......
Szuder Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 dobrze, ze nie ma śniegu... bo była by niezła jazda... lekkie hamowanie i autko sie obraca jak na karuzeli...
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 I nic do mnie nie doszło, ani jedna paczuszka ;( , w sobotę kurierzy rozworzą paczki?? wie ktoś coś może
angela Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 _________________________________________________ dobrze, ze nie ma śniegu... bo była by niezła jazda... lekkie hamowanie i autko sie obraca jak na karuzeli... No dokladnie.......tez sobie ktos odpowiedni moment znalazl na popsucie mi opony.....w sumie koniec sezonu a ja musze zimowki kupic....bo nawet nie bede mogla sie ruszyc poza Wawe autem.... ;(
Szuder Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 I nic do mnie nie doszło, ani jedna paczuszka ;( , w sobotę kurierzy rozworzą paczki?? wie ktoś coś może Z tego co wiem, to normalnie firmy kurierskie nie rozwożą przesyłek w soboty. (chyba, ze za dopłatą + 50%) ale to raczej niemożliwe, zeby nadawca dopłacił 50% za dostwaę w sobotę.
ykk Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Angel, jak z kołami letnimi??? Temat zawisnął w próżni??? :polew: No kolka beda ale nowki zimowki..... A tak powaznie, to nie moge pojechac nawet teraz do domu po kola letnie.......bo jezdze na 3 zimowkach i zapasie-letnim...... A ja sie wlasnie dziwowalem po co Ci to kolo letnie w bagazniku..
slaweq Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 Angela wie , że w konfrontacji z kumplami z Klubu nie ma szans Iverson, ja tylko chcialam przypomniec,ze jestem w lepszej sytuacji .........hehe..nie dosc,ze jest moj ...to jeszcze jestem jego kumpela z klubu- Qurva!!! takie branie jak Sławeq to ja nawet w przedszkolu nie miałem hehe nie mam pytan do Was... normalnie mnie rozwalacie :polew:
angela Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 A ja sie wlasnie dziwowalem po co Ci to kolo letnie w bagazniku.. ykk-uś to nie to kolko ..... Tamto w bagazniku to wozilam,zeby oddac do naprawy.......po tym moim malym boom.....
Szuder Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 A ja sie wlasnie dziwowalem po co Ci to kolo letnie w bagazniku.. ykk-uś to nie to kolko ..... Tamto w bagazniku to wozilam,zeby oddac do naprawy.......po tym moim malym boom..... A które koło jest najmniej używane na zakrętach?????? .... To w bagażniku u Angeli... :polew:
angela Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 A które koło jest najmniej używane na zakrętach?????? .... To w bagażniku u Angeli... :polew: hahaha.........
mA4ciek Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Szuder gdzie robiłeś swoje audio? Trzeba mi kogoś do pomocy, żeby wskrzesić aktywny tył w moim avancie. Gdzie jest jakiś warsztat w RZ który tanio się tym zajmie?
Rekomendowane odpowiedzi